Paris Hilton besluit: ‘Geld maakt tóch niet gelukkig’

Jarenlang was het Paris' grote missie om miljardair te worden, maar nu gooit de erfgename het over een andere boeg.

Lees ook

De steenrijk geboren Paris Hilton had jarenlang maar één doel: nog meer geld bij elkaar verzamelen om miljardair te worden en onafhankelijk te zijn. Maar nu is de 40-jarige socialite op een andere missie.

This is Paris

Vorig jaar kwam de documentaire This is Paris uit, die 'de andere kant' van Paris Hilton moest laten zien. Niet die van rijke erfgename, verwende realityster of feestende glamourpoes, maar die van een vrouw met een ongelukkige jeugd op een kostschool en weinig vertrouwen in andere mensen.

Veel kijkers stelden hun beeld van de blondine na het zien van de docu een beetje bij, onder wie ook Paris zélf. In een podcast laat ze weten dat de YouTube-documentaire 'nu al gedateerd' is en dat ze haar woorden terugneemt.

Geld maakt niet gelukkig

“Ik zei destijds dat ik alleen maar gedreven werd door geld en dat ik niet zou rusten totdat ik miljardair was”, aldus Paris in een aflevering van Just for Variety. “Maar daar ben ik van teruggekomen. Ik zei dat omdat ik niet gelukkig was in mijn privéleven en daardoor zag ik geld als vrijheid. Het was voor mij een manier om onafhankelijk te zijn en daar richtte ik me toen ook heel erg op.”

Nu heeft La Hilton een ander doel in haar leven. “Ik ben nu zó gelukkig en zo ontzettend verliefd, dat dat geld me gestolen kan worden. Ik ben nu meer geïnteresseerd in kindjes krijgen.”

Verloving

Paris is op dit moment voor de vierde keer in haar leven verloofd, maar weet zeker dat haar huidige liefde Carter Reum de ware is.

“Hij geeft me rust en is allemaal niet zo onder de indruk van dat wereldje waar ik vandaan kom. En dat vind ik juist zo leuk aan hem. Hij is volledig zichzelf en laat mij ook volledig mezelf zijn. En dat is iets wat ik in eerdere relaties niet heb meegemaakt”, vertelt Paris. “Carter is zo relaxed en zeker van zichzelf, dat ik met hem een gezin wil stichten en heel oud wil worden.”

Hoewel Paris inmiddels van mening is dat niet geld, maar echte liefde gelukkig maakt, betwijfelen we of het bij een eenvoudige budget bruiloft gaat blijven. Naar verluidt telde Carter al zo'n 1 miljoen dollar neer voor de verlovingsring. En de Hilton-erfgename mag dan (nog) geen miljardair zijn, ze heeft naar schatting wel een paar honderd miljoen dollar op de bank staan. Kun je een leuk feestje mee organiseren!

Bron: Just for Variety, RTL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook