Rachel Hazes over schoondochter Sarah: ‘Het gaat hartstikke goed’

Rachel Hazes heeft niets dan lof voor schoondochter Sarah van Soelen.

Lees ook

De nieuwe vriendin van André lijkt de band tussen moeder en zoon alleen maar beter te maken.

Koek en ei

Niet al te lang geleden stonden de familiebanden op scherp, maar nu brengt Rachel Hazes regelmatig tijd door met haar zoon André. Ook Sarah van Soelen is dan van de partij.

“Ik heb een hartstikke goed contact met m’n zoon en m’n schoondochter, met Sarah dan”, vertelt Rachel aan RTL Boulevard. “We waren ook zondag de hele dag bij elkaar, want dan was het vaderdag. Het gaat echt hartstikke goed.”

‘Altijd eerlijk’

Dat Rachel beter overweg kan met Sarah dan met Andrés ex, Monique, is nooit een geheim geweest. “Ben heel blij met haar. Ze is altijd eerlijk”, liet ze eerder weten over Sarah. Daarnaast reageerde Rachel onlangs onder een foto van Sarah met: “Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste.”

Zoveel lof had ze niet voor haar vorige schoondochter. “Ik begrijp dat André Monique een mooie vrouw vond, maar ik had het er heel moeilijk mee dat mijn zoon maar twintig was en zij al 37″, uitte ze. “Ik heb geen recht om te praten, want mijn man was negentien jaar ouder dan ik, maar juist daarom kan ik uitleggen hoe ik het zie.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook