Zien: dit is de vrouw van Jeroen van Koningsbrugge

Wie is de stille kracht achter acteur Jeroen van Koningsbrugge?

Inmiddels is Jeroen van Koningsbrugge al sinds 2005 getrouwd en heeft hij samen met zijn vrouw een zoon en een dochter. Een bijzonder druk gezinsleven dus met twee ouders in de showbizz! Op Instagram delen Van Koningsbrugge en zijn grote liefde regelmatig kiekjes van het gelukkige gezin.

De acteur is namelijk getrouwd met niemand minder dan Marie-Claire Witlox. Zij is sinds 2005 actief als actrice en speelde diverse rollen in Nederlandse series.

De eerste serie waar ze in speelde was in de serie Lieve lust waar ze eenmalig te zien in was als Monica. In 2007 speelde ze ook in Grijpstra & De Gier als Carly en was ze te zien in het programma van haar man, Draadstaal. In het tweede seizoen van de politieserie Smeris vertolkte ze de rol van Saskia de Maas. Ook hier straalde ze in dezelfde serie als manlief, die vijf seizoenen lang de rol van hoofdpersonage Theo Kamp op zich nam.

Jeroen en Marie-Claire stapten in 2005 met elkaar in het huwelijksbootje. Samen hebben ze een dochter en een zoon: Valerie Jones en Salomon Elvis. Hoewel het stel allebei uit Den Bosch komt, kwamen ze elkaar voor het eerst tegen in New York. “We kwamen er zelfs achter dat we in dezelfde supermarkt hadden gewerkt en op veel dezelfde plekken waren geweest,” vertelden ze in een interview met Libelle. Het was liefde op het eerste gezicht. “Het was 3 maanden uit met mijn vorige vriendin en ik wilde nooit meer verkering. Maar toen zag ik haar. De volgende dag zei ik al tegen haar: ‘Ik vind je echt heel leuk’, en liepen we hand in hand.” Vier dagen later ging Jeroen op één knie en zo’n 16 jaar later zijn ze nog steeds gelukkig getrouwd.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws