Vollere lippen? Zo doe je dat met zelfbruiner

Zelfbruiner blijkt een geduchte concurrent voor fillers!

Lees ook

There will always be fillers, maar voordat we naar het spuitje grijpen, kunnen we op andere manieren onze lippen een tikje voller laten lijken.

Vollere lippen

Voor vollere lippen overlijnen wij onze lips steevast met een lipliner. Helaas blijft die niet altijd even goed zitten en was je 'm aan het eind van de dag er weer af. En toegegeven, ook bij een no makeup day staat een volledige liplook toch altijd een beetje gek. Dé oplossing, als we TikTok mogen geloven, is zelfbruiner. Er gaat momenteel namelijk een TikTok-hack rond waarbij je zelfbruiner rondom je lippen aanbrengt om ze voller te laten lijken. Als we toch aan het smeren zijn!

Zelfbruiner

Jazeker, zelfbruiner zou hét geheim zijn voor vollere lippen. Althans, de illusie van vollere lippen. Dat werkt als volgt: dip een klein, dun kwastje (zoals voor je wenkbrauwen of lippen) in een kleine dot zelfbruiner. Zorg er hierbij wel voor dat je de zelfbruiner op je gezicht kunt gebruiken om nare uitslag en irritatie te voorkomen. Vervolgens omlijn je je lippen met de zelfbruiner. Zorg ervoor dat het een strak lijntje is. Heb je een foutje gemaakt? Pas de problème, met een wattenstaafje veeg je het makkelijk weg.

Laat de zelfbruiner een paar uur of zelfs een nachtje intrekken en spoel het vervolgens af. Het resultaat? Natuurlijke, volle lippen. Dat is het proberen zeker waard!

Bekijk in deze video's hoe de beautygoeroes het aanpakken:

@alexa.almraz

I did this a couple days ago and it still looks really good 10/10 recommend #faketan #faketanliner #lipliner #fyp

♬ talking to the moon sickmix – Sickickmusic

@flywithme80

I know I need to invest in a camera but here you go 😂 #faketan #faketanliner #lipliner #fyp #TechTokTips #AirPodsJUMP

♬ Best Friend (feat. Doja Cat) – Saweetie

Bron: Grazia, Vogue | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook