Wil je zien: dochter Meryl Streep lijkt sprekend op haar moeder

Als iemand ooit de rol van Meryl Streep moet vertolken...

Lees ook

Met een filmografie waar je u tegen zegt, is Meryl Streep gerust de queen van Hollywood te noemen. En de 72-jarige actrice heeft een waardige troonopvolgster gevonden in haar lookalike dochter Mamie.

In de voetsporen van Meryl

Meryl Streep is naast world famous actrice ook de trotse moeder van vier kinderen: zoon Henry Wolfe (41) en dochters Mamie (37), Grace (35) en Louisa (30).

Oudste dochter Mamie is in haar moeders voetsporen getreden en is actrice. Ze speelde veel kleine rollen in films, televisieseries en in het theater en brak in 2012 door met de rol van Emily Owens in de serie Emily Owens, M.D.. Helaas bleef het maar bij één seizoen en weet Mamie het succes van haar moeder nog niet helemaal te evenaren.

Ze stond ook naast haar moeder op de set. Zo had Mamie een rolletje in The Devil Wears Prada als Starbucks-medewerker. Een leuke kans, maar juist die scène werd later uit de film geknipt. Wel is ze te zien als de dochter van Ricki (gespeeld door moeders Meryl Streep) in de film Ricki and the Flash.

Nét je moeder

Wat we verder weten over Mamie? Ze groeide op in Connecticut en haalde haar diploma in Theater en Communicatie aan de Northwestern University. Twee jaar geleden beviel Mamie van haar zoon, haar eerste kindje met acteur Mehar Sethi. En zo werd Meryl voor het eerst oma.

Ook valt het niet te ontkennen dat Mamie als twee druppels water op haar moeder lijkt, zeker toen ze jonger was. Als er ooit een film over Meryl Streep zelf wordt gemaakt, weten we wel wie de hoofdrol kan krijgen. Kijk mee!

Bron: Elegance | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook