Wauw: Jennifer Lopez viert de liefde in diamanten bikini

Iedereen omverblazen met een bikinifoto, J.Lo doet het weer.

Lees ook

Zeg Jen, ben je echt niet dertig jaar jonger dan je paspoort aangeeft?

Happy Pride Day

Jennifer Lopez heeft kort na haar breuk met Alex Rodriguez de liefde weer teruggevonden bij ex Ben Affleck: de twee lijken dolgelukkig op de kiekjes die de paparazzi weet te schieten. Maar dat is niet de enige liefde die in de lucht hangt. Met een nieuwe foto wil J.Lo iedereen een happy Pride Day wensen. “Voor al mijn #JLovers die onderdeel uitmaken van de LGBTQIA+ gemeenschap. Jullie zijn kracht. Jullie zijn liefde. Jullie zijn sterk. Jullie zijn perfect.”

In een toepasselijke regenboogfoto steelt de 51-jarige zangeres de show met haar big smile en prachtige figuur. Hoe komen we aan zo'n diamanten bikini, Jennifer? En krijgen we daar dan ook zo'n afgetraind lichaam bij? Tell us!

Goede genen

Haar jeugdige looks heeft J.Lo – die over een maand 52 kaarsjes uit mag blazen – volgens zichzelf te danken aan haar goede genen en grondige skincare routine. “Voor de 500 miljoenste keer: ik gebruik geen botox en ik heb nog nooit plastische chirurgie ondergaan. Dat je het maar even weet. Misschien moet je wat van mijn producten gebruiken, dan spreken we daarna wel verder”, is Jennifers antwoord op alle speculaties waarom er geen rimpeltje of lijntje te bekennen is op haar lichaam. En eerlijk is eerlijk, ook mom Guadalupe Rodríguez (75 jaar) lijkt uit de bron der eeuwige jeugd te hebben gedronken. Of moeten we toch ook maar een JLO Beauty starter kit bestellen?

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook