Zien we prins Harry en prins William binnenkort op deze bruiloften?

Twee nichtjes van de royal broers hebben zich vorig jaar verloofd.

Aan de royal kant van de familie zijn de meeste neven en nichten van prins William en prins Harry al getrouwd en gesetteld, maar toch hebben de broers nog een paar bruiloften in het verschiet.

Verloofd!

Aan hun moederskant van de familie hebben Will & Harry namelijk twee verloofde nichtjes: Lady Kitty Spencer en Lady Amelia Spencer. Beiden zijn de dochters van Earl Spencer, de broer van prinses Diana. Aangezien prins William en prins Harry nog altijd close zijn met hun moeders familie, zou het ons niets verbazen als ze op de gastenlijst staan van deze twee bruiloften.

Lady Kitty Spencer

De 30-jarige Kitty is gezegend met een aristocratische titel, een bloedmooi uiterlijk en een leuk familiekapitaal. Geen wonder dus dat Michael Lewis als een blok voor de oudste dochter van Charles Spencer viel (al weten we nog niets over haar karakter, natuurlijk). Michael is zelf ook een goede partij, als je op de centen afgaat tenminste. Als modemagnaat heeft hij namelijk een nettowaarde van 105 miljoen dollar (!) en het verloofde stel woont in een Londens optrekje à 19 miljoen pond. Mooie cijfers, maar Kitty en Michael geloven óók dat leeftijd maar een getal is. De twee schelen maar liefst 31 jaar – Michael is vijf jaar ouder dan Kitty's vader…

Wanneer de (hoogstwaarschijnlijk door Dolce & Gabbana's gesponsorde, zoals met alles wat Kitty doet) wedding plaats gaat vinden is nog niet bekend. Michael is Joods, en naar verluidt wil Kitty zich bekeren voordat ze in het huwelijksbootje stapt. Gespeculeerd wordt dat de ceremonie in Zuid-Afrika zal worden gehouden, waar de twee beiden lange tijd hebben gewoond, en dat de bruid de beroemde Spencer-tiara zal dragen, net als haar tante Diana.

Lady Amelia Spencer

Amelia is het twee jaar jongere zusje van Kitty. Ze verloofde zich vorige zomer met Greg 'Grizzle' Mallett, een waterpolo-instructeur, makelaar én romanticus. “Dit was de beste dag van mijn leven. Ik vroeg de liefde van mijn leven om de rest van haar leven met me door te brengen en ze zei JA. Ik ben enorm gelukkig en ik hou van je met heel mijn hart, Amelia”, liet Greg kort na de verloving op Instagram weten.

Hoewel de twee zich verloofden in Zuid-Afrika, lijkt er een Britse bruiloft op de planning te staan. In een interview met Tatler, die ook Amelia's tweelingzus Lady Eliza wist te strikken, liet ze weten dat ze graag zou trouwen in het ouderlijk huis van haar vader (en prinses Diana dus). “Het is ons familiehuis, het is prachtig. We zouden erg gelukkig zijn als we daar kunnen trouwen.” Maar of het inderdaad Althorp House wordt, staat nog niet vast. “We zijn opgegroeid in Kaapstad en het is ook mogelijk dat we het daar houden.” Vliegen Harry en William straks twee keer naar Zuid-Afrika voor een society bruiloft? We'll keep you posted!

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws