Actrice over seksscènes met Michiel Huisman: ’Alsof ik op een openbaar toilet zat’

Hij zei: ’je doet zo raar, je maakt het alleen maar raarder op deze manier’

Toegegeven: wij hadden dit intieme moment iets anders verwacht…

Actrice Kaley Cuoco (bekend van The Big Bang Theory) vond de intieme scènes met acteur Michiel Huisman behoorlijk ongemakkelijk. De Nederlander die geregeld op het witte doek verschijnt laat menig hart sneller kloppen. En hoewel we maar al te graag een beschuitje met 'm willen eten, past Kaley Cuoco liever. Zo vertelt ze aan The Hollywood Reporter.

Flight Attendant

Samen spelen de acteurs in de film Flight Attendant en hierin komen wat steamy en hete scènes naar voren, iets waar Cuoco liever niet op terugblikt. “Ik had nog nooit een seksscène gedaan en toen had ik er een in Flight Attendant met Michiel. In Game of Thrones deed hij dat al best regelmatig”, vertelt de actrice. “Hij had het dus al heel vaak gedaan, maar ik had echt geen idee hoe dat moest.”

Openbaar toilet

De actrice vergelijkt de ervaring met het bezoeken van een openbaar toilet. “Als ze ’cut’ riepen, zweefde ik haast over hem heen alsof ik op een openbaar toilet zat. Ik had zoiets van: ’ik raak niets aan, ik kijk nergens naar’”, vertelt ze lachend. “Ik wist niet wat ik moest doen. Hij zei: ’je doet zo raar, je maakt het alleen maar raarder op deze manier’.” Aiii, dat klinkt niet écht romantisch… Gelukkig niet omdat er iets mis is met Michiel, maar omdat de actrice simpelweg nog geen ervaring had.

Michiel Huisman z'n acteercarrière gaat zeer goed in Amerika, zo kun je 'm kennen van Game Of Thrones, Age of Adaline, Orphan Black, Nashville en Haunting of the Hill House. Helaas is Flight Attendant enkel nog maar op HBO Max te bekijken. Na dit nieuws hopen we echter vuriger dan ooit dat wij de serie ook snel kunnen kijken!

Bron: The Hollywood Reporter, SuperGuide | Beeld: BrunoPress | Video: YouTube

Laatste nieuws