Zomertrend: de knalroze blazer

Dé zomerkleur zien we ook bij de royals volop voorbijkomen.

Lees ook

Dáár worden we blij van: bubblegum-roze en bright pink zijn de felle kleuren die we dit seizoen mogen laten zien. Al heel wat modeliefhebbers en royals gingen je voor en vooral de knalroze blazer blijkt on trend.

Pretty in pink

Herinner jij je de zomer van 2019 nog? Simon Porte Jacquemus, de man achter het prachtige modemerk Jacquemus, liet toen al in zijn collectie een oversized bubblegum pink blazer op de catwalk zien. En nu, twee jaar later, laat modeland weten dat deze trend nog steeds hot and happening is.

Royals & fashion influencers

Niet alleen wij zijn fan, want verschillende royals, influencers en fashion experts hebben we al met de trend gespot. Knalroze items zijn echte eyecatchers en fleuren direct heel je outfit op. Koningin Máxima deed het onlangs voor bij een bezoekje aan Groningen in een volledig roze pak. Als dát geen zomer uitstraalt.

Beeld: Brunopress

Ook koningin Letizia houdt het niet bij één item, maar gaat all-in bij deze zomertrend.

Beeld: Brunopress

Bij first lady Jill Biden is de knalroze blazer ook favoriet, terwijl hertogin Kate zelf liever voor een zachter kleurtje gaat – als het haar blazer betreft dan tenminste. Die jurk springt eruit!

Hoe je de roze blazer ook wilt stylen, de opties zijn eindeloos. Zo laten onder andere Aimee Song, Leonie Hanne en Nicole Huisman zien hoe je 'm draagt.

Bron: Marie Claire, Stylist | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook