Kate Middleton was ooit model en zó zag ze er toen uit

Met zo'n gezicht (en lijf) als Kate verbaast ons dat niks.

Lang voordat ze de Duchess of Cambridge werd, was Kate Middleton student aan de St. Andrews University in Schotland.

Hier ontmoette ze ook voor het eerst prins William, haar eigen Prince Charming. Maar wat weinig mensen weten, is dat ze in 2002 op de catwalk liep voor een studentenopdracht. Eentje waarvan zelfs haar eigen prins rode oortjes van kreeg. In een zwarte doorschijnende Charlotte Todd-jurk verscheen ze op de catwalk. Het was waarschijnlijk toen dat de 19-jarige William haar op een andere manier begon te bekijken dan alleen als gewone vriendin. En geef de beste man eens ongelijk. Wat een body! Het is dat ze nu een hertogin is, maar Kate kan zo door als catwalkmodel! Alexander McQueen, are you taking notes?

Het schijnt dat het koppel na de show samen tijd spendeerde op de afterparty. And the rest is history natuurlijk! In 2012 kwam Kate nog even kort terug op haar modeldagen, toen ze een student sprak tijdens een event. “I hope you weren't involved in the fashion show. You never know what you are going to be asked to wear!” grapte ze, volgens The Mirror.

De jonge Kate tijdens een modeshow tijdens haar studentenleven © BrunoPress

“De jurk maakt deel uit van de modegeschiedenis – het moment waarop William voor het eerst verliefd kon zijn op Kate – en dat maakt me echt trots”, vertelde de ontwerper van de jurk aan de Daily Mail in november 2010. “Als het niet doorzichtig was geweest, had William haar misschien niet eens opgemerkt. Ik denk zeker dat het een rol heeft gespeeld in het koninklijke liefdesverhaal.”

“Ze zag er fantastisch uit en ik denk dat ze net als prinses Diana een stijlicoon zou kunnen worden. Kate was een geweldig droogrek om met mijn ontwerp te pronken. Haar lichaam had precies de juiste vorm om het voor elkaar te krijgen,” vervolgde Charlotte.

Bron: The Mirror, The Daily Mail, Closer Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws