Dit is het ‘bonuskind’ van prinses Beatrice

Bea's echtgenoot Edo heeft een zoon uit een eerdere relatie.

Lees ook

Prinses Beatrice verwacht dit jaar haar eerste kindje samen met hubby Edo Mapelli Mozzi, die al een zoon uit een eerdere relatie heeft. Wie is de jongen die Beatrice zijn stiefmoeder mag noemen?

Wolfie

Edoardo Mapelli Mozzi, sinds vorige zomer de echtgenoot van prinses Beatrice, kreeg in 2016 een zoon met zijn toenmalige vriendin. De kleine Christopher Woolf Mapelli Mozzi wordt meestal kortweg 'Wolfie' genoemd en brengt naar verluidt regelmatig tijd door met zijn vader en royal stiefmoeder. De helft van de tijd is hij bij zijn moeder, de andere helft van de tijd groeit hij op in St. James' Palace, waar ook prinses Anne en prinses Alexandra wonen.

Op de bruiloft van Bea en Edo was Wolfie zelfs de bruidsjonker én best man van zijn vader. Jammer genoeg is hij niet te zien op de vrijgegeven foto's van de intieme, low-key royal wedding.

Moeder Dara

De moeder van Wolfie is Dara Huang, die net als Edo in het vastgoed- en interieurwereldje zit. De twee verbraken in 2018 hun verloving, waarna het al snel serieus werd tussen Edoardo en de kleindochter van de Queen.

Op Instagram deelt Dara met regelmaat schitterende kiekjes (als wij Beatrice waren, hadden we ongetwijfeld een greintje jaloezie gevoeld, royal afkomst of niet) en soms is daar ook zoon Wolfie op te zien. Nou ja, wel te zien, maar niet te herkennen. Zoals veel andere bekende moeders brengt Dara haar kroost alleen maar onherkenbaar in beeld, en daarom weten we alleen maar hoe de haardos van Bea's bonuskind eruitziet.

Prinses Beatrice en Edo Mapelli Mozzi verwachten hun eerste kind in het najaar. Binnen een paar maanden wordt Wolfie dus al grote broer!

Wolfie in actie!

Haar zoon mag dan wel de stief-achterkleinzoon zijn van niemand minder dan de Queen, Dara zelf poseert lekker toeristisch voor Buckingham Palace.

Bron: Hello!, Harper’s Bazaar | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook