Zó zag Sarah van Soelen er vroeger uit

We vonden een kiekje waarop de vriendin van André Hazes nog een paar jaar jonger was.

Lees ook

Als vriendin van André Hazes is Sarah van Soelen in korte tijd een bekendheid geworden. Maar schitteren voor de camera kon de knappe blondine altijd al.

Voor de camera

André en Sarah zijn sinds een paar maanden happily in love. Na de breuk met ex-verloofde Monique Westenberg besloot André bij de familie Van Soelen in te trekken. De vriendschappelijke band tussen Sarah en André groeide snel uit tot meer en inmiddels heeft het tweetal zelfs samen een huisje gekocht.

Door de prille relatie staat Sarah de laatste tijd volop in de spotlights en heeft ze er op Instagram tienduizenden volgers bij verzameld, maar het lijkt erop dat de influencer altijd graag voor de lens van de camera heeft gestaan. Poseren en prachtige plaatjes maken is in ieder geval niets nieuws voor Saar, als we deze foto uit de oude doos mogen geloven.

Zes jaar geleden

Onlangs kwam er een foto boven water waarop Sarah poseert voor de webshop IlMio Collection. De blondine was destijds rond de 20 jaar oud. Hoewel we haar duidelijk terug herkennen, is Sarah in de loop der jaren wel veranderd. Looking good!

Bekijk hieronder de foto uit 2015:

En zes jaar later, in 2021:

Bron: Grazia, Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook