Bridget Maasland wil rustig aan doen in relatie: ‘De vorige verliefdheid was nogal een fiasco’

Toch heeft Bridgets nieuwe lover haar ouders al ontmoet.

Lees ook

Bridget Maasland heeft vriendlief Christian al voorgesteld aan haar ouders, maar of er binnenkort nog andere grote stappen worden gezet?

Niet de leukste kant

In haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat vertelt Bridget alles over haar verliefdheid. Naar eigen zeggen gaat ze zich 'een beetje gek gedragen' als ze verliefd is. “Ik herken mezelf dan helemaal niet”, vertelt ze. “Ik vind het niet de leukste kant van mezelf.” Zo vertelt ze dat ze zich soms letterlijk kan verliezen in haar crush of partner. “Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker.”

Bij Christian heeft ze hier gelukkig geen last van, waarschijnlijk omdat ze veel van haar vorige relatie met André Hazes heeft geleerd. “De vorige verliefdheid was nogal een fiasco, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid. Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen”, weet Bridget te vertellen.

Meet the parents

Hoewel Bridget het in deze relatie dus rustiger aan wil doen, heeft Christian haar ouders al wel ontmoet. Al was dit niet helemaal gepland, zo vertelt ze. “Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was”, aldus de presentatrice. “Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust. Ik vind ook eigenlijk niet dat je daar zo'n ding van hoeft te maken.”

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook