Probeert Kate Middleton een band met Meghan Markle op te bouwen?

De hertogin van Cambridge zou haar schoonzus naar verluidt cadeaus sturen om hun band te herstellen.

Lees ook

Kate Middleton en Meghan Markle zijn nooit echt bepaald close geweest, maar daar komt wellicht binnenkort verandering in. Zo deelt een insider met Us Weekly dat Kate nu haar best doet om een band op te bouwen met haar sister in law.

Geboorte Lilibet

Naar verluidt zou de hertogin van Cambridge sinds enkele weken haar best doen om een familieband met Meghan op te bouwen. “Sinds Lilibet is geboren probeert Kate vaker contact te zoeken met Meghan”, deelt de bron met Us Weekly. “Ze stuurt briefjes en geschenken, en probeert zo een band met Meghan op te bouwen.”

Bovendien zou The Firm volgens de bron stafleden hebben gevraagd om vaker contact op te nemen met Harry en Meghan om hun leed wat te verzachten.

Onthullend interview Oprah

Door de jaren heen boterde het niet bepaald tussen Meghan en Kate. Ook zou de spanning tussen de dames alleen maar erger zijn geworden door verhalen die de Britse roddelpers over hen verspreidde. “Als je mij leuk vindt, hoef je haar niet te haten. En als je haar leuk vindt, hoef je mij niet te haten”, vertelde Meghan hierover in haar tell-all interview met Oprah Winfrey.

Ook besloot ze opheldering te geven over het gerucht dat zij Kate vlak voor haar bruiloft met Harry aan het huilen zou hebben gemaakt. “Het omgekeerde gebeurde”, begon Meghan tegen Oprah. “Ik zeg dit niet om iemand te kleineren, omdat de week voor de bruiloft heel moeilijk was en Kate was overstuur over iets”, vervolgt de ex-royal.

Een paar dagen voor de bruiloft zou Kate boos zijn geworden over de juiste jurken voor de flower girls. De woorden die Kate gebruikte om zich over dit issue uit te spreken deden Meghan vervolgens veel pijn. “Het maakte me aan het huilen en het kwetste me.”

Meghan struggelde destijds ook met het feit dat haar vader niet bij de bruiloft was. Ze had dan ook op meer begrip gerekend. “Waarom kon ze niet proberen supportive te zijn, wetende wat er aan de hand was met mijn vader.” De voormalig actrice deelde dat Kate wel haar excuses had aangeboden voor het voorval. “Ze nam haar verantwoordelijkheid en bood haar excuses aan. Ze bracht me bloemen en een briefje met een verontschuldiging. Ze deed wat ik zou doen als ik iemand had gekwetst.”

Bron: Us Weekly | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook