De grote droom van Britt Dekker komt uit

Mag Britt zich binnenkort Nederlands kampioen noemen?

Lees ook

Met het krijgen van paard George ging er voor Britt Dekker al een grote droom in vervulling, maar nu komt er nog een vurige wens van de presentatrice uit.

Nederlands Kampioenschap

We kunnen wel stellen dat Britt Dekker, paardenmeisje in hart en nieren, een geslaagd weekend achter de rug heeft. De presentatrice mag zich namelijk kampioen dressuur van Noord-Holland noemen. Met haar droompaard George eindigde Britt boven aan het klassement. En dat betekent dat ze zich geplaatst heeft voor het Nederlands kampioenschap dressuur.

Yes! George mijn droom, mijn kampioen”, schrijft Britt bij twee foto’s van haar en haar paard. “Vandaag dressuur kampioen van Noord-Holland geworden! Zooo blij.” De presentatrice stond er al goed voor in het tussenklassement, vertelt ze. “Maar dan moet je het nog wel volhouden met alle zenuwen en spanning.”

Britt wist haar hoofd koel te houden en sleepte heel knap de eerste plek in de wacht: “GELUKT!”

Droom in vervulling

“Maar het allergaafste vind ik dat we ons hiermee gekwalificeerd hebben voor de Nederlandse kampioenschappen”, vertelt ze enthousiast. Of ze daar zin in heeft? Dat is wel duidelijk: “Op naar het NK!!!” Een grote droom die uitkomt voor de presentatrice, zo laat ze weten in een van de hashtags: #dreamscometrue. Congrats, Britt!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook