Dit was vroeger de bijbaan van Kate en Pippa Middleton

Aha! Zo verdienden de zussen vroeger dus hun geld.

Lees ook

Lang voordat ze door het leven ging als hertogin van Cambridge, was Kate Middleton een student die – net als vele anderen – wat wilde bijverdienen. Samen met haar zus Pippa en broer James besloot ze dan ook de handen uit de mouwen te steken en hun ouders te helpen met hun bedrijf Party Pieces.

Bijbaan

Kate schreed in haar studententijd niet alleen over de catwalk als model, maar was ook verantwoordelijk voor de eerste verjaardagscollectie van Party Pieces. In een interview met Good Houdsekeeping U.K blikte moeder Carole Middleton terug op de tijd dat haar kinderen haar hielpen met haar bedrijf.

Toen Kates ouders Michael en Carole nog maar net getrouwd waren, werkte haar vader als flight dispatcher en haar moeder als stewardess. In 1987 besloot het echtpaar het roer om te gooien en richtten ze hun bedrijf Party Pieces op. Ze begonnen met het maken van party bags, maar al snel kregen ze ook feestartikelen en decoraties in hun assortiment.

En ook Kate had een vinger in de pap als het aankomt op het succes van Party Pieces. “Al onze kinderen werkten voor het bedrijf. Catherine heeft de eerste verjaardagscollectie opgezet. Ze koos de producten, zorgde voor het beeldmateriaal en regelde dat de catalogus werd gemaakt,” deelt Carole.

Rol Pippa en James

Zus Pippa was verantwoordelijk voor de blog van het bedrijf en hun jongste broer James hield zich bezig met het personaliseren van taarten.

Hoewel alle Middleton-kinderen inmiddels niet meer voor het familiebedrijf werken, vraagt Carole haar kroost nog regelmatig om advies. “Party Pieces is een groot onderdeel van ons leven en is regelmatig onderwerp van gesprek. Ik vraag mijn kinderen vaak naar hun mening en vraag: ‘Wat vinden jullie hiervan?’”

Het blijkt maar weer dat Kate echt van alle markten thuis is.

Bron: Women’s Day | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook