(gesloten) Win! Maak 5x kans op ‘Bridgerton’ leesvoer!

Krijg je geen genoeg van Bridgerton? We. Want. More!

Lees ook

Wil je meer Bridgerton? Beau Monde geeft vijf sprankelende Regency-romances weg!

19e-eeuwse romances, Londen en dromen vormen de basis van de twee boeken die deze week op beaumonde.nl verloot worden. Enige wat jij hoeft te doen is gemakkelijk: laat je gegevens achter in onderstaand formulier, geef aan welk boek je wilt winnen en duimen maar.

Miss Lattimore’s Brief

Sophronia Lattimore zag jaren geleden haar romantische dromen vervliegen. Ze heeft zich inmiddels neergelegd bij haar rol als chaperone van haar nicht. Maar als ze ziet dat een heer op het punt staat om de verkeerde vrouw ten huwelijk te vragen, kan ze niet blijven toekijken. Ze stuurt hem een anonieme brief, die binnen de kortste keren overal het onderwerp van gesprek is, vooral wanneer haar advies precies blijkt te kloppen. Haar identiteit wordt achterhaald en Sophie wordt razend populair vanwege haar ‘expertise’ als koppelaarster.

Een van de personen die haar hulp inroept is de vrijgezelle Sir Edmund Winslow. Terwijl Sophie Sir Edmund helpt bij zijn zoektocht naar een geschikte vrouw, zou ze willen dat ze zichzelf kon aanraden. Maar ze heeft zich plechtig voorgenomen om niet persoonlijk betrokken te raken (niet in de laatste plaats omdat de heer haar gevoelens geenszins lijkt te beantwoorden). Maar wanneer plotseling zowel haar verloren gewaande geliefde als Sir Edmund in haar geïnteresseerd lijken te zijn, weet Sophie niet of ze opnieuw afstevend op een gebroken hart, of toch misschien… het altaar. Hoe kan ze andere mensen in hemelsnaam helpen met hun liefdesleven, als dat van haarzelf zo’n mislukking is?

Mr. Malcolm’s lijst.

De eerbare Mr. Jeremy Malcolm is op zoek naar een vrouw, maar niet zomaar een vrouw. Als doelwit van ontelbare moeders en debutantes, wil hij iedereen vermijden die enkel op jacht is naar zijn fortuin. Wat hij zoekt, is een zo goed als perfecte echtgenote, een vrouw die aan alle voorwaarden voldoet van zijn zorgvuldig samengestelde lijst. Maar na jaren zoeken lijkt hij die perfectie nooit te zullen vinden. Totdat Selina Dalton haar intrede doet.

Selina, de dochter van een bescheiden dominee en onbekend in de hogere sociale kringen, is extatisch wanneer haar vroegere schoolvriendin Julia Thistlewaite een uitnodiging stuurt om naar Londen te komen. Totdat Selina ontdekt dat het vooral te maken heeft met Julia’s plan om wraak te nemen op Mr. Malcolm. Selina werkt hier liever niet aan mee, zeker nadat ze de onweerstaanbare Mr. Malcolm eenmaal heeft ontmoet. Hij lijkt totaal niet op de arrogante schurk uit Julia’s verhalen. Maar wanneer Mr. Malcolm ook Selina begint te beoordelen aan de hand van zijn onhaalbare eisen, besluit ze dat zij ook zo haar voorwaarden heeft. En als hij daaraan wil voldoen, moet hij eerst eens de echte man onthullen die schuilt achter… Mr. Malcolm’s lijst.

Suzanne Allain is scenarioschrijfster en heeft gewerkt in New York en Beijing voor ze met haar man terugkeerde naar haar geboortestad Tallahassee, Florida. Ze reist regelmatig naar Los Angeles voor haar werk, maar een van haar meest memorabele reizen was toch wel naar Londen, om daar het script van haar debuutroman Mr. Malcolms lijst verfilmd te zien worden.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Mr. Malcoms lijst | Prijs € 12,99 | Pagina's: ca. 272 | ISBN 9789400514294
Miss Latimore's brief | Prijs € 15,00 | Pagina's: ca. 272 | ISBN 9789400514300

Beeld: Bruna, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook