Wimbledon: prinses Beatrice schittert met babybump

Baby Mapelli Mozzi steelt nu al de show.

The word is out: prinses Beatrice kondigde dit voorjaar aan dat ze in blijde verwachting is en hoeft sindsdien geen pogingen meer te doen om haar babybuik te verhullen. Integendeel – baby Mapelli Mozzi-York steelt nu al de show!

Wimbledon

Wanneer je als royal neerstrijkt op de tribune van Wimbledon, weet je dat er meer camera's op jou worden gericht dan op de tennissterren. Prinses Beatrice maakte er het beste van door te pronken met haar babybump in een opvallend polkadot-jurkje van Self Portrait en accentueerde haar buik met een witte ceintuur. Het is duidelijk: Bea's future baby doet het nu al goed voor de lens.

De baby, het eerste kindje van prinses Beatrice samen met echtgenoot Edo Mapelli Mozzi, wordt komend najaar geboren. Volgens de bookmakers zal het dertiende achterkleinkind van Queen Elizabeth Philip, Marco of Oliver worden genoemd als het een jongetje is, terwijl bij de meisjesnamen wordt ingezet op Sarah, Anna en Victoria.

Beeld: Brunopress

Met stip

Prinses Beatrice had goed begrepen dat polkadots dé royal-box-Wimbledon-look van 2021 waren. Ook gravin Sophie van Wessex verscheen in stippen (zij het van bescheidener formaat) en vorige week trapte hertogin Kate af met een van haar typische polkadot-outfits.

Beeld: Brunopress

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws