Dit is de favoriete parfum van prins William 

Hij heeft dezelfde smaak als Kate Middleton.

Als we ons inbeelden hoe prins William zou ruiken, denken we al snel aan een krachtige eau de parfum met een houtachtige ambergeur. We zitten er echter helemaal naast, want naar verluidt is de hertog van Cambridge juist dol op frisse lentegeuren.

Orange Blossom 

Kate Middleton zou fan zijn van citrusgeuren en nu blijkt dat prins William deze frisse geur ook zeker wel kan waarderen. Zo lieten de twee de geurkaarsen van Orange Blossom van het merk Jo Malone opsteken toen ze in 2011 in het huwelijksbootje stapten. De zaal van het Wesminster Abbey rook de hele dag naar een bloemige citrusgeur.

William en Kate hebben met hun geurkaarsen overigens meteen een trend gezet. Tegenwoordig gebruiken veel bruidsparen Orange Blossom op hun grote dag.

Penhaligon’s Blenheim Bouquet

De favoriete geur van prins William is dan ook de citrusgeur Blenheim Bouquet van Penhaligon’s. Deze eau de toilette werd in 1902 gelanceerd en zou ook de favoriete geur zijn geweest van Winston Churchill.

Blenheim Bouquet wordt omschreven als een meesterwerk op maat en is een citrusachtige cologne. De geur bevat noten van citroen, limoen, lavendel, den, zwarte peper en muskus. De eau de toilette is helaas niet goedkoop. Voor een flacon van 30 milliliter betaal je €68, maar dan weet je wel meteen hoe prins William waarschijnlijk ruikt.

Penhaligon’s Blenheim Bouquet

Bron: Esquire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws