Eloise van Oranje is binnenkort in dit programma te zien

Bovendien opent ze volgende week haar eigen pop-up expositie.

Lees ook

Eloise van Oranje timmert hard aan de weg als influencer – met succes. Zo lanceerde de gravin een aantal weken geleden haar eerste boek Learning by doing en vandaag presenteerde ze haar pop-up expositie LAYERED in Paradiso. Dat is nog niet alles, want ze maakt binnenkort haar debuut in het quizprogramma De Slimste Mens.

De Slimste Mens

De kleindochter van prinses Beatrix is binnenkort als gast te zien in De Slimste Mens. Ze zal dus niet als kandidaat meedoen aan het quizprogramma.

“Vorig seizoen speelde ze al een belangrijke rol en dit jaar is ze weer te zien. Eloise van Oranje is dit seizoen een van de vraagstellers in de Open Deur-ronde”, maakt De Slimste Mens op Instagram bekend. Wij zijn nu al benieuwd!

LAYERED

Eloise maakte vandaag bekend dat ze, in samenwerking met Magnum, op 14 juli de pop-up expositie LAYERED in poppodium Paradiso opent. Met deze tentoonstelling wil de gravin een belangrijke boodschap uitdragen: ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren.

“Het gaat over ten volste jezelf kunnen en durven zijn, los van alle vooroordelen die mensen hebben op basis van iets dat ze zien op bijvoorbeeld social media,” deelt de hertogin. “Ik weet hoe het is om beoordeeld te worden omdat er sinds kleins af aan al een vergrootglas wordt gelegd op alles wat ik doe. En dat begrijp ik, ik heb een voorbeeldfunctie. Maar er schuilt meer achter iemand dan het plaatje dat te zien is in de media en ik leer ook die kanten steeds meer bloot te geven. Ik zet me graag in om te laten zien dat zelfexpressie, op welke manier dan ook, gevierd mag worden.”

Met LAYERED geeft Eloise ook drie van haar grote inspiratiebronnen een podium. Plus size model Joan van den Herik, drag queen Envy Peru en danser & choreograaf Kenzo Alvares zijn degenen die haar inspireerden. “Ik heb deze drie persoonlijkheden gekozen omdat ze niet alleen mij, maar ook heel veel anderen inspireren en zelfvertrouwen geven. Ieder van hen krijgt in het dagelijkse (online) leven te maken met bepaalde vooroordelen, maar dat houdt hen niet tegen om te zijn wie ze echt zijn. Ik was nieuwsgierig naar hun persoonlijke verhaal en vind het bijzonder dat ik die nu mede dankzij Magnum breed kan delen met anderen,” zegt Eloise.

Bron: Grazia, Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook