Zweden: de eerste familiefoto met kleine prins Julian!

Prins Carl Philip en prinses Sofia trakteren op een zomers kiekje.

De meest besproken koninklijke baby van het jaar, dat is ongetwijfeld de kleine spruit van prins Harry en hertogin Meghan. Maar laten we niet vergeten dat er in Zweden dit voorjaar óók een kleine royal is geboren.

Prins Julian

Op 26 maart 2021 werd prins Julian Herbert Folke geboren, een derde zoontje voor prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden. Een zoete foto van de royal baby met zijn twee broers, prins Alexander en prins Gabriel, kregen we al snel, maar niet eerder zagen we het gezin van vijf samen op de kiek.

Zomerfoto

Een beetje royal weet dat je je trouwe fans/onderdanen regelmatig tevreden moet stellen met een familiefoto – veel koninklijke gezinnen komen met een portret rondom de kerstdagen en ruim een halfjaar later met een zomers kiekje. Prins Carl Philip, het broertje van kroonprinses Victoria, is goed op de hoogte en liet zijn gezin dit weekend vastleggen op de gevoelige plaat.

En – sorry baby Julian – als eerste valt ons oog op het nieuwe kapsel van prinses Sofia. Curtain bangs hebben hun intrede gedaan in koninklijke kringen!

“Een zomergroet van onze familie”, staat bij het schattige plaatje geschreven. Kort na de geboorte van Julian meenden fans van de Zweedse royals dat baby Julian sprekend op zijn moeder lijkt, maar die conclusie durven we vooralsnog niet te trekken. Oudste zoon prins Alexander (5 jaar), daarentegen, lijkt duidelijk de glimlach van zijn moeder en de ogen van zijn vader te hebben↓

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws