Olcay Gulsen: ‘Ik dacht dat Ruud een boze vent was’ ​

In gesprek met Beau Monde vertelt Olcay openhartig over haar relatie met Ruud de Wild.

Olcay Gulsen vond na drie verbroken verlovingen de ware liefde bij radio-dj Ruud de Wild. En die werd meteen op de proef gesteld toen hij de diagnose darmkanker kreeg. In gesprek met Beau Monde vertelt Olcay openhartig over haar relatie.

Zware tijd

Presentatrice/onderneemster Olcay Gulsen en vriendlief Ruud de Wild hebben een zware periode achter de rug. Langzaam maar zeker gaat het weer beter met de radio-dj, die meerdere keren onder het mes moest vanwege darmkanker. Olcay probeerde de afgelopen tijd niet bij de pakken neer te zitten, maar dat was niet altijd eenvoudig.

“Ik probeerde positief te blijven, maar toen hij na de derde operatie door de brandweer uit huis moest worden getakeld om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht, zonk de moed me in de schoenen. Ruud was ook radeloos”, herinnert de onderneemster zich. Een lichtpuntje is dat deze periode vol ellende de band tussen de twee zeker heeft versterkt. “Ik weet nu dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is. Ik wist heel zeker dat ik met hem mee wilde vechten en hem hoe dan ook zou steunen.”

Vooroordelen

Die grenzeloze liefde was echter geen liefde op het eerste gezicht. Veel mensen keken verrast op toen deze onverwachte showbizz-match aan het licht kwam. En niet alleen buitenstaanders – Olcay geeft toe dat zij en Ruud zéker vooroordelen over elkaar hadden toen ze elkaar nog niet kenden.

“Hij vond mij een glamourvrouw en ik dacht dat Ruud een boze vent was. Zo’n irritante, ingewikkelde artistiekeling die overal over nadenkt. Klopt helemaal niets van, want hij is de allerliefste, heel empathisch en super sociaal. Allemaal kenmerken die ik hem niet snel had toegedicht.”

In de nieuwste Beau Monde vertelt Olcay Gulsen meer over haar relatie, het leeftijdsverschil met Ruud, de zware periode die ze hebben doorgemaakt en mogelijke trouwplannen. Vanaf woensdag 14 juli in de winkels!

Bron: ANNE TONEN | Beeld: Foto: FERIET TUNC Styling: FAMKE MESMAN Visagie: JEDIDJAH KUIJTEN

Laatste nieuws