Waarom prins George dezelfde outfit als prins William droeg tijdens het EK

Channeling his inner CEO.

Je zou ‘m toch bijna niet herkennen: die kleine zakenman die tijdens de EK finale tussen hertogin Kate en prins William instond. Maar het was niemand minder dan prins George die het Britse voetbalteam strak in pak toejuichte.

Outfitkeuze

Hij mag dan nog maar 7 jaar oud zijn, maar de little grown-up weet wat hij wil. Eén: de wedstrijd van de eeuw kijken (de laatste keer dat het Britse team het tot de finale schopt was vér voor zijn geboorte, dus geef 'm eens ongelijk), en twee: zich net zo kleden als zijn vader. En zo geschiedde.

Tijdens de wedstrijd Engeland versus Duitsland stemde George z’n outfit al af op die van zijn vader en tijdens de finale tussen Engeland en Italië deed de kleine royal dat nog eens dunnetjes over.

Kleden zoals William

Volgens royalty-expert Duncan Larcombe wilde prins George niets liever dan aanwezig zijn bij de UEFA EURO 2020 match. Ook had de kleine man wel wat te zeggen over zijn outfit. Zo wilde hij hetzelfde dragen als zijn vader. “George verafgoodt zijn vader”, aldus Larcombe tegen OK Magazine. “Daarom zagen we hem in pak. Hij wilde zich net zoals William kleden.”

Zijn outfit en zijn pure emoties rondom de match leidden niet als enige tot gespreksstof. Want waarom was de zevenjarige eigenlijk bij de game? Volgens Larcombe ‘smeekte’ de jongeman zijn ouders om hem te laten gaan.

“William zou hem normaal gesproken nooit mee hebben genomen, omdat het voor hem ging om een officiële gebeurtenis als voorzitter van The Football Association, maar George smeekte om mee te mogen.” Volgens de royal kenner is George een ‘big character’ en wist hij hoe hij zijn ouders kon inpalmen.

Bron: OK Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws