(gesloten) WIN! 3x MARTINI’s vriendschapsspel ‘Ask Your Friends’

Het spel bestaat uit 50 vragen en dilemma's om jouw vrienden, familie en kennissen beter te leren kennen. Super voor alle tafelgesprekken die weer op de planning komen.

Lees ook

Nu de zomer is begonnen en de corona-maatregelen (soms) wat versoepelen, verplaatsen de online borrels zich naar het echte leven en zoeken we onze vrienden weer op.

Speciaal voor deze momenten, waarop mensen echt tijd voor elkaar willen maken en hun vriendschap willen verdiepen, heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld. Met ‘Ask Your Friends’ leer je door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb je gegarandeerd leuke gesprekken tijdens een aperitief. Leer je vrienden nog beter kennen met het uitdagende vriendschapsspel van MARTINI! Pittige dilemma's en open vragen zorgen voor nieuwe gespreksonderwerpen… Een leuke tijd (die we de laatste tijd zó gemist hebben) is gegarandeerd met dit spel naast de borrelplank!

Over het spel

MARTINI’s Ask Your Friends is hét kaartspel voor vrienden, om echt tijd voor elkaar te maken tijdens het aperitivo moment. Pak een kaart van de stapel, lees hem voor en leer elkaar nog beter kennen. Er zijn geen spelregels, speel het spel zoals jij en je vrienden het leuk vinden. Er zijn tien open vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’, tien open vragen in de categorie ‘onze vriendschap’ en 30 dilemma’s. Lijkt jou dit gezellige spel wel wat? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier en maak kans!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: MARTINI

Laatste nieuws

Zie ook