Zó ga je op chic tijdens deze zomer: 4 nette & zomerse jurkjes

De warme zomer is in aantocht en dát geldt direct als reden om zomerse jurken in te slaan!

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Dit is te merken op de werkvloer, waar lange broeken en dichte schoenen allang niet meer de verplichte dresscode zijn. Maar niet elk jurkje is geschikt voor een professionele situatie. Gelukkig zijn de jurkjes van NIKKIE geschikt om stijlvol de hitte te trotseren.

Hittebestendig met luchtige crème jurk

Deze zomerse jurk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer geschikt om te dragen bij hoge temperaturen. De lichte, crèmige kleur oogt fris en weerkaatst de zonnestralen en neemt daardoor minder warmte op. De ruches en het losse model zorgen voor een luchtig gevoel, terwijl de elastische taille de perfecte pasvorm geeft. Ideaal voor zakelijke afspraken in de zon.

Zomers én stijlvol in zwart

Zwarte kleding wordt meestal vermeden in de zomer. Toch kan het een prima keuze zijn om goed voor de dag te komen in de zomer. Deze stijlvolle zwarte midi jurk van NIKKIE heeft een elegante en toch comfortabele uitstraling: de omgeslagen mouwtjes geven een speels effect en veel bewegingsvrijheid. Met de ceintuur maak je de jurk passend en aangenaam om te dragen, terwijl de gouden knopen voor de laatste finesse zorgen. Kortom, zeer geschikt om te dragen op een zomerse dag.

Airco-bestendig

Is het buiten dertig graden, maar staat binnen de airco te loeien? Kies dan voor een korte jurk met lange mouwtjes. Zo kun je comfortabel van buiten naar binnen bewegen zonder het te warm of te koud te hebben. Deze grafische jurk met lange mouwen is hier een goed voorbeeld van. Lange, maar licht doorschijnende mouwen geven bescherming tegen de koude lucht van de airco, terwijl de stof ook ademend is voor als je weer de zon in gaat. Ontzettend handig als je veel op pad bent voor je werk!

Maak ’n statement!

Ben jij het zonnetje in huis en wil je dit niet onder stoelen of banken schuiven? Maak dan een statement met deze vrolijke zonnige zomerjurk! Dankzij het fleurige oranje zijn alle ogen op jou gericht. Het speelse model met ruffles geeft een optimistisch gevoel. Met deze jurk maak je echt een statement tijdens jouw presentatie of meeting zonder overdreven over te komen. Laat die zomerse dagen maar komen!

Beeld: iStock (openingsbeeld), NIKKIE

Laatste nieuws