Prinses Beatrice over haar gezonde levensstijl & afvallen

De prinses is op de gezonde toer!

Lees ook

“Het moet gemakkelijk zijn, anders is het niet duurzaam.”

Gabriela Peacock, ook wel 'het geheime wapen van het koningshuis' genoemd, deelt in haar nieuwe boek '2 Weeks to feeling great' haar tips en tricks die ook prinses Beatrice nastreeft. Hoewel Gabriela en Bea goede vriendinnen zijn, is de prinses ook écht fan van de methodes. De prinses vertelt: “De beschreven principes zijn effectieve en realistische richtlijnen die je moet volgen, wat je ook doet op een dag.”

De voedingdeskundige is diegene die de prinses van York en prins Harry in haar klantenkring heeft en hen vanaf hun jonge leeftijd helpt met gezonde voeding en levensstijl. Ook tegenwoordig helpt ze de royals nog een handje. “Beatrice heeft net haar zwangerschap aangekondigd en ze ziet er geweldig uit. Ik heb haar absoluut niet op een speciaal kraamdieetregime gezet, maar ik denk dat mijn geklets over voeding mijn vrienden inspireert.” Ook stoomde de deskundige zowel Beatrice als prinses Eugenie lichamelijk klaar voor hun beide bruiloften.

© BrunoPress

Bij welke methodes zweert zij? Gabriela pleit voor 'intermittent vasten'. Ze vertelt dat wetenschappelijk is bewezen dat dit 'vasten met tussenpozen' gunstig is voor het hele lichaam en niet alleen voor gewichtsverlies. “Het is ontstekingsremmend, het voorkomt hart- en vaatziekten en gaat veroudering tegen, wat fantastisch is. En het werkt echt voor de levensstijl van mijn klanten.” Afgezien van vasten, gelooft de voedingsdeskundige ook in een evenwichtige bloedsuikerspiegel. “Eet nooit fruit op een lege maag omdat het je bloedsuikerspiegel laat stijgen, net als koffie”, zegt ze. “Het is prima om fruit en koffie te nemen, maar doe dat met een portie eiwit.” In haar boek adviseert ze snacks die bomvol eiwitten zitten, zoals yoghurt met noten en zaden, een appel met wat notenboter of een eiwitreep.

© BrunoPress

Het is dus duidelijk: Bea is geheel op de gezonde tour en slaat met haar voedingsdeskundige een nieuwe weg in naar bloemloze chocoladekoekjes en een cheatpizza gemaakt van maistortilla's. En zoals Gabriela 't zegt: “Je mag jezelf écht weleens belonen met wat lekkers.”

Bron: People, Gabriela Peacock | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook