Welke kleinzoon van prinses Caroline zien we hier?

Op pad met moeder en oma!

De vrij onbekende kleinzoon van prinses Caroline mocht zich ook eens in pak hijsen om paarden te knuffelen.

Prinses Caroline van Monaco liet zich deze week door haar dochter en kleinzoon vergezellen naar de Longines Global Champions Tour Grand Prix du Prince de Monaco. Korter gezegd: een prestigieus paardenevenement met een royal tintje.

Beeld: Brunopress

En al struinen ze daarbij ook zélf door de paardenbak, de Grimaldi's doen dat gewoon op chique. Hierboven zien we prinses Caroline van Hannover en Monaco met oudste dochter Charlotte Casiraghi en haar oudste zoon, de 7-jarige Raphael Elmaleh, die nog bijna nooit in het openbaar is gezien.

Dat Raphael normaal wegblijft van officiële bezoekjes, komt misschien door zijn ietwat ongemakkelijke positie binnen het Huis Grimaldi. Omdat zijn ouders niet getrouwd waren toen hij werd geboren, heeft hij geen plekje in de lijn der troonopvolging gekregen, maar zijn jongere broertje wel. Gelukkig voor hem is hij zéker niet de enige binnen de familie en duidelijk een lievelingetje van oma Carolina.

Beeld: Brunopress

De vader van Raphael is Frans-Marrokaans acteur en comedian Gad Elmaleh, die tot 2015 een relatie met Charlotte Casiraghi had. De kleindochter van Grace Kelly stapte daarna in het huwelijksbootje met filmproducent Dimitri Rassam. Samen kregen ze een zoon, Balthazar. Mag die binnenkort ook een keer mee met grandmère naar de royal versie van de kinderboerderij?

Beeld: Brunopress

Bron: Honey | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws