Zo krijg je binnen een paar minuten een glowy skin

Een huid die is voorzien van the glow is waar velen van dromen.

Een huid die is voorzien van the glow is waar velen van dromen.

Er zijn verscheidene manieren waarop je het kunt realiseren, maar het vraagt soms veel van je geduld. Gelukkig zijn er ook manieren waarop je binnen een paar minuten een stralendere huid kunt krijgen.

Reinigen met koud water

Je gezicht ’s ochtends reinigen maakt een onderdeel uit van ons vaste regime. Vaak kiezen we ervoor om ons gezicht met lauwwarm water te reinigen, maar koud water is veel beter voor een glowy skin. Door je gezicht met zo koud mogelijk water te wassen, stimuleer je de bloedcirculatie en dat zorgt weer voor een stralendere huid.

Masseer de huid kort

Er zijn verscheidene producten op de markt waarmee je je gezicht kunt masseren, zoals bijvoorbeeld de jaderoller. Maar volgens dermatoloog Dr. Whitney Bowe zijn die chique beauty tools niet altijd nodig. “Laat de instrumenten die extra tijd kosten om te gebruiken achterwege”, adviseert ze aan Clean Plates. Gebruik in plaats daarvan gewoon je vingers om je huid kort te masseren. “Je vingertoppen zijn zacht en effectief en houden uw huidbarrière gezond.” It goes without saying dat je je handen en vingers wel even goed moet wassen voor je je gezicht aanraakt.

Buig voorover

Het is belangrijk om de bloedcirculatie van je gezichtshuid te stimuleren voordat De Glow zichtbaar wordt. Je gezicht reinigen met koud water is een manier, maar je kunt ook even vooroverbuigen. Buig 1 of 2 minuten voorover, relax 10 seconden en doe het daarna nog een keer (mits je hier niet duizelig van wordt). Deze houding stimuleert de circulatie, en de bloedtoevoer naar je gezicht zorgt voor een stralend voorkomen.

Bewaar je oogcrème op de juiste plek

“Bewaar je oogcrème in de koelkast”, adviseert schoonheidsspecialiste Abby Jean. “Als je het dan in de ochtend aanbrengt, verlicht je meteen puffiness rondom je ogen door het te koelen.”

Mondstretch

De bloedcirculatie in je gezicht is dus een manier om een stralende huid te bewerkstelligen. Je kunt de stimulatie ook een steuntje in de rug geven door bepaalde mondoefeningen te doen. Stretch je mond door overdreven alle klinkers uit te spreken, dus A-E-I-O-U. Het is een supermakkelijke manier om de bloedcirculatie een kleine boost te geven.

Bron: Marie Claire | Beeld: iStock

Laatste nieuws