Zo ziet de bloedmooie vriendin van Max Verstappen eruit

De twee zijn dolgelukkig met elkaar, maar in het begin had niet iedereen het even makkelijk met Max' nieuwe relatie. De knappe Kelly heeft namelijk al een dochtertje met een van zijn collega's.

Lees ook

Hij is sneller dan ooit tevoren, Formule 1-coureur Max Verstappen. De Nederlandse raceheld maakt kans om wereldkampioen te worden en heeft dit succes volgens sommige te danken aan de vrouw die sinds een paar maanden aan zijn zijde staat: de Braziliaanse beauty Kelly Piquet.

Zelfde wereldje

Kelly Piquet is geen onbekende in het racewereldje. Ze is namelijk de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet, die driemaal wereldkampioen werd. Ook is Max niet de eerste racecoureur die ze aan de haak heeft weten te slaan. Zo had ze eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat, die net als Max ook voor Red Bull de baan op ging. Zij kregen in 2017 een relatie en verwelkomden twee jaar later dochtertje Penelope. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij in maart 2020 uit elkaar.

Ook Max begon het jaar 2020 met een relatie. Hij was toen samen met Dilara Sanlik, maar het stel ging in oktober dat jaar uit elkaar. Net als op de racebaan liet de coureur er geen gras over groeien en hij stapte gelijk op het vliegtuig naar Brazilië om Kelly op te zoeken. Een luttele twee maanden later bevestigden Max en Kelly hun relatie en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Alleskunner

Kelly is niet alleen beeldschoon, de 32-jarige heeft ook al een behoorlijke carrière achter de boeg. Als puber ging ze naar een kostschool in Engeland, ze haalde haar middelbareschooldiploma in Brazilië en vertrok vervolgens naar New York om internationale betrekkingen, politieke wetenschappen én economie te studeren. Tijdens en na haar studie ontdekte ze de wondere wereld van de mode. Niet alleen wist ze met haar prachtige looks een modellencontract in de wacht te slepen, ook ging ze aan de slag bij grote merken als Bergdorf Goodman en de Latijns-Amerikaanse Vogue.

Alsof we nog niet al een tikkeltje groen van jaloezie zien, heeft de Braziliaanse beauty ook nog eens een vlotte pen. Zo schreef ze columns voor Marie Claire en houdt ze zich af en toe bezig met de socialemediakanalen van de Formule E. Daarnaast is ze ook nog eens gezondheids- en wellnesscoach in Monaco.

Fun fact: Kelly heeft ook Nederlandse roots. Haar moeder is het Nederlandse model Sylvia Tamsma. Of de slimme schoonheid ook een woordje Nederlands spreekt, is niet bekend. Al gokken wij dat Max haar daar wel mee kan helpen…

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook