Net binnen: de zomerfoto’s van het koninklijk gezin!

De laatste foto's voordat prinses Amalia en prinses Alexia het nest verlaten.

Lees ook

Daar zijn ze dan: de laatste kiekjes van het koninklijk gezin voordat prinses Amalia aan haar tussenjaar begint en prinses Alexia naar Wales vertrekt. Een kleurrijk afscheid!

Vrijdagochtend gingen koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen in de tuin van Huis ten Bosch op de kiek voor de traditionele zomerfotosessie. Net als tijdens koningsdag vormden de Oranjes een kleurrijk geheel, ook WA gaat met bordeauxrood voor een nieuw accentje.

Beeld: BrunoPress

Studs, leer, en een zwart-rode combi, de kroonprinses koos voor rock chique en straalt zo aan het begin van een nieuw hoofdstuk veel zelfvertrouwen uit.

Beeld: BrunoPress

Prinses Alexia is haar veelbesproken modelling skills nog zeker niet verleerd. Wij plaatsten eerst wat vraagtekens bij de felgroene jeans, maar al snel viel het kwartje: de prinses draagt hier de kleuren van de vlag van Wales, het land waar ze straks haar middelbare school afmaakt.

Beeld: BrunoPress

Prinses Ariane lijkt er niet mee te zitten dat ze straks het enige overgebleven A'tje ten paleize is. De jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima staat goed gemutst op iedere foto en begint echt al een knappe vrouw te worden!

Beeld: BrunoPress

Gisteren stonden ze nog met hun kaplaarzen aan in rampgebied Valkenburg, maar the show must go on en ook het koningspaar verscheen vanochtend lachend voor de camera's. Wel spraken de twee zich nog voor de pers vragen kon stellen uit over de overstromingen in Limburg en het overlijden van Peter R. de Vries: “De aanslag en zijn dood zijn een verschrikking, zeker voor degenen die bij hem recht zochten.”

Beeld: BrunoPress

Lief: moeders stevig vastgehouden door haar kroost.

Beeld: BrunoPress

En nog één keer met zijn allen voor het ouderlijk huis.

Beeld: BrunoPress

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook