Stralende Birgit Schuurman toont trots haar baby bump

'In je bikini op de foto is eigenlijk het meest relaxt als je zwanger bent', aldus de actrice.

'In je bikini op de foto is eigenlijk het meest relaxt als je zwanger bent', schrijft de actrice bij het zomerse plaatje.

Surprise

Birgit Schuurman kondigde vorige maand aan dat zij zwanger was met een setje prachtige foto's van haar en geliefde Sander van Haarlem. “Het leven zit vol verrassingen en ik zit vol leven”, schreef ze erbij. De actrice is overigens niet de enige die onlangs haar zwangerschap aankondigde. Zij kan haar naam nu toevoegen aan hetzelfde lijstje als Annemarie Keizer, Maxime Meiland en Prinses Beatrice.

Bless the bump

Hoewel een baby bump natuurlijk niet altijd even makkelijk is, ziet Birgit Schuurman de voordelen er wel van in. Bij een kekke foto met zoon Chico schrijft ze: “In je bikini op de foto is eigenlijk wel het meest relaxt als je zwanger bent kwam ik gister achter: ik denk er eindelijk eens niet aan dat ik mijn buik in 'moet' houden.”

Zomers kiekje

Op de foto poseert Schuurman zonder enige gêne in een piepkleine bikini. Zoon Chico doet zijn uiterste best haar bump te evenaren, met enig succes. Birgit voelt zich duidelijk amazing en dat mag de hele wereld zien. “Bijna iedereen die in badkleding op de foto gaat is zich wel bewust wat de meest flatteuze houding voor hun lichaam is. Relaxt om daar niet over na te denken”, schrijft ze bij de foto. “Ga ik proberen vast te houden, die chille insteek”, voegt ze nog toe. You go, Birgit!

Bron: Birgit Schuurman @ Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws