Immer elegant: Prinses Caroline omarmt haar grijze lokken

De Grimaldi's worden een jaartje ouder, maar geen haartje minder chic.

Lees ook

Steeds vaker is ze weer in beeld, prinses Caroline van Hannover en Monaco. En daarbij doet ze geen enkele moeite (meer) om haar grijze haren te verhullen. Chic en statig!

Nu prinses Charlene nog altijd vastzit in Zuid-Afrika, is het prinses Caroline van Hannover die aan de zijde van haar jongere broertje, prins Albert, verschijnt wanneer de royal plicht roept. Een paar dagen geleden liet de 64-jarige prinses zich zien bij het zomerconcert van het Rode Kruis, waarna de oudste dochter van Grace Kelly volop werd geprezen voor haar chique voorkomen. Stijl en elegantie heeft altijd al vooropgestaan in Monaco, en Caroline bewijst dat ze 't nog altijd onder de knie heeft.

Beeld: Brunopress

De voormalige brunette liet haar grijze lokken voor het eerst zien in december. De maanden in lockdown (zónder kapper, mét uitgroei) waren een goed moment om heur haar au naturel te leren waarderen en Caroline draagt haar zilveren coupe nu met trots.

Prins Albert (63), daarentegen, moet al jaren aan een teruglopende haargrens geloven, moeders goede genen ten spijt.

Beeld: Brunopress

Met haar veelgeprezen look is prinses Caroline terug op het toneel der stijliconen (waar ook tig andere Grimaldi's te vinden zijn). Al in de jaren zeventig was Caroline goed bevriend met Karl Lagerfeld en werd ze een muze voor Chanel – een rol die nu dochter Charlotte Casiraghi heeft overgenomen. Ook Caroline's andere dochter, prinses Alexandra van Hannover, heeft een leuke bijverdienste als ambassadeur voor Dior.

Bron: Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook