What?! De Queen eet blijkbaar uit tupperware bakjes

De Royal chef deelt een paar opvallende feitjes.

Als je denkt aan een koninklijke maaltijd denk je vast aan veel pracht en praal.

Niets blijkt minder waar. Royal chef Darren McGrady deelt een paar opvallende feitjes, wist je bijvoorbeeld dat Queen Elizabeth uit tupperware bakjes eet? Je zou vast denken dat de Queen haar maaltijd van gouden borden nuttigt. Dit is over het algemeen ook het geval, maar niet als het aankomt op het eten van fruit. Dit eet ze namelijk graag uit tupperware bakjes. Da's niet alles, ze heeft ook een voorkeur voor de kleur geel.

Ontbijt van de Queen

De koningin stelt weinig eisen aan haar ontbijt. Je kan haar namelijk gelukkig maken met cornflakes – Kellogg's welteverstaan. Deze staan gewoon in een plastic bak in de keuken. Vast ergens verstopt in een kastje, want chic staat het natuurlijk niet.

De truc van Diana

Als prinses Diana een etentje met gasten had, leek het er op het eerste gezicht op dat zij hetzelfde op haar bord had liggen als de rest. Maar niets was minder waar: Diana at een vetarme versie. Haar gasten wisten natuurlijk van niets en vroegen zich vast af hoe zij zo slank bleef.

Etentijds

Liegen tegen Her Majesty the Queen Mother? Dat kon je maar beter uit je hoofd laten. Toch werd er binnen het koningshuis een klein leugentje verteld. Het diner begon altijd om half negen, maar omdat zij zelf altijd te laat was en iedereen daardoor moest wachten, werd er tegen haar gezegd dat het diner een kwartier eerder begon. Best slim, op deze manier hoefde men niet meer op haar te wachten. Een leugentje om bestwil zullen we maar zeggen…

Een date met fast food

De royal chef vertelde in een interview met Marie Claire UK wel een heel opmerkelijk verhaal: “Ik weet nog dat de prinses [Diana] de keuken in kwam op een dag en zei: 'Cancel de lunch voor de jongens, ik neem ze mee naar McDonald's'.” Natuurlijk kon de kok ook wel een hamburger maken, maar het ging William & Harry om heel iets anders. Ze wilden, net als alle kinderen, het speeltje hebben dat bij het kindermenu inbegrepen zit. Wat zijn ze toch lekker normaal gebleven.

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws