Knap stel: dit is de vriend van Romy Monteiro

Romy en Jasper zijn nu twee jaar samen.

Lees ook

Vorig jaar vertelde Romy Monteiro Beau Monde uitgebreid over haar grote liefde. Inmiddels zijn de zangeres en haar vriend, Jasper Suyk, alweer twee jaar samen. Wie is de man achter de musicalster?

Jasper Suyk

De knappe Jasper deelt op Instagram regelmatig foto's van de mooiste vrouwen. En dat is geen vreemde hobby, maar een serieuze baan. De vriend van Romy werkt namelijk als fotograaf voor Playboy. Romy is er inmiddels wel aan gewend dat haar vriend regelmatige knappe vrouwen door zijn cameralens ziet.

“In het begin schrok ik wel als hij bijvoorbeeld zei dat hij een model had gefotografeerd met het mooiste lichaam dat hij ooit had gezien”, vertelde Romy vorig jaar aan Beau Monde. “Toen dacht ik: moet je mijn lichaam niet het mooiste vinden, aangezien ik je vriendin ben? Maar als jij en ik ergens zitten en er loopt een waanzinnig mooie man langs, kijk ik ook hoor.” De actrice is naar eigen zeggen blij met Jaspers eerlijkheid: “Jasper kan thuiskomen en me vertellen dat hij door de lens verliefd op een model is geworden. Nou ja, dat is dan zo. Dat duurt een dag en staat los van wat wij samen hebben.”

Nog geen kinderwens

Romy en Jasper zijn inmiddels al twee jaar dolgelukkig met elkaar. Tijdens de lockdown genoot het koppel van hun tijd met z'n tweeën. En bij twee blijft het voorlopig: de lovers zijn er nog niet aan toe om aan kinderen te beginnen. “Ik ben gek op kindjes, maar ik wil zelf nog groeien op bepaalde vlakken voordat ik het ongelooflijke avontuur van moederschap aan zou durven gaan. Als mij dat gegund is.”

Benieuwd naar een aantal prachtige foto's van de knappe Jasper en Romy? Wij zetten er een aantal op een rij.

Jasper heeft humor, blijkt ook wel uit zijn captions. Trap er niet in!

Meer foto's van en door Jasper vind je op zijn Instagram-account.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook