Prinses Madeleine en kroonprinses Victoria weer herenigd!

De Zweedse royals delen een zomerse familiefoto, inclusief de lang uit beeld verdwenen prinses Madeleine.

Kroonprinses Victoria, prinses Madeleine én prins Carl Philip samen op de foto, dat is even geleden!

Prinses Madeleine verhuisde een aantal jaar geleden naar Florida en verdween bijna volledig uit beeld, maar voilà, de zus van Victoria en Carl Philip is voor het eerst in jaren terug op Zweedse bodem. Of het een tijdelijk bezoekje is of dat Madeleine zich toch weer met haar jonge gezin in Stockholm gaat vestigen, is niet duidelijk. Maar in ieder geval zorgt het ervoor dat de hele familie weer een keertje samen op de foto kan.

Koning Carl Gustaf en koningin Silvia zitten in het midden op het idyllische kiekje, omringd door hun (schoon)kinderen en kleinkinderen. Fladderende zomerjurken, bloemenvelden, strooibalen: we hadden 't ook niet anders van de Zweden verwacht.

Beeld: Jonas Ekströmer, The Royal Court of Sweden

Kroonprinses Victoria staat direct naast schoonzus Sofia, met de piepjonge Julian in haar armen. Lang verloren zus Madeleine is wel een beetje naar de hoek van het beeld geschoven, net als manlief Chris O'Neill en kinderen Leonore, Niclas en Adrienne, maar dat mag de pret niet drukken. Het is zomer en Zweden en dat wordt gevierd!

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws