Britt Dekker verbluft met bikinifoto na ‘frietdieet’

Doe ons ook maar zo'n paard.

Het zomerweer is vandaag ver te zoeken, maar Britt Dekker laat de zon vanzelf weer schijnen met een prachtige bikinifoto.

Dieetgeheim

Britt trakteert haar Instagram-volgers vandaag op een zwoele bikinifoto. De presentatrice poseert voor de spiegel, waarin we haar afgetrainde lichaam goed kunnen zien. Hoe doet ze dat toch? De presentatrice verklapt met liefde haar 'dieetgeheim', dat alles te maken heeft met twee van haar grote liefdes. “Dieet? Rij twee keer per dag paard en eet frietjes in de avond”, schrijft ze onder het bikinikiekje. Doe ons dan ook maar zo'n paard, a.u.b.!

Volgers van de presentatrice zijn duidelijk onder de indruk. “Ziet er goed uit”, “Mooie bikini, mooi lijf, Britt” en “Hottttttieeeee“, klinkt het in de reacties. Dat 'fitnesschema' van Britt is overigens ook een eyeopener voor veel anderen. “Nu wil ik ook een paard” en “Ah daar gaat het mis bij mij, ik rij maar één keer…”, grappen volgers in de reacties.

Kampioen

Dat paardrijden meer dan een hobby is voor Britt, bewees ze onlangs maar weer eens. Toen werd ze namelijk kampioen dressuur van Noord-Holland. Met haar droompaard George eindigde Britt bovenaan het klassement. En dat betekent dat ze zich geplaatst heeft voor het Nederlands kampioenschap dressuur.

Yes! George mijn droom, mijn kampioen”, schreef Britt bij twee foto’s van haar en haar paard. “Vandaag dressuur kampioen van Noord-Holland geworden! Zooo blij.” De presentatrice stond er al goed voor in het tussenklassement, vertelt ze. “Maar dan moet je het nog wel volhouden met alle zenuwen en spanning.” De presentatrice wist haar hoofd koel te houden en sleepte heel knap de eerste plek in de wacht. “GELUKT!”, schrijft ze met een emoji van een medaille. You go, Britt! Die frietjes heb je méér dan verdiend!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws