Nightmare: zowel Yolanthe als zoon Xess twee weken ziek door corona

'Bij mij sloeg het best wel even pittig in', aldus Yolanthe

Lees ook

Misschien was het je al opgevallen dat het rond Yolanthes Instagram de afgelopen weken very quiet was. Dat had een erg goede reden blijkt nu: zowel Yolanthe als zoon Xess Xava waren goed ziek door het coronavirus.

Ibiza

In haar story schrijft Yolanthe dat ze alle mogelijke dingen heeft gedaan om haarzelf te beschermen toen ze bezoek kreeg in Ibiza. “Na een lange draaiperiode had ik eindelijk vakantie en kwam een van mijn beste vriendinnetjes op bezoek. Helaas wist zij niet dat ze corona had en dat dus meebracht mijn huis in, ondanks vaccinaties en negatieve test.” Tegen alle verwachtingen in heeft het virus zo dus kunnen toeslaan bij Yolanthe. Heavy!

Pittig

Yolanthe schrijft bovendien dat niet alleen zij, maar ook zoontje Xess Xava erg ziek werden van het virus. “Xess was gelukkig weer snel zijn blije energievolle zelf, maar bij mij sloeg het best wel even pittig in”, laat miss Cabau weten. Maar gelukkig is ze weer aan de beterende hand. “Na ruim 2 weken gaat het weer veel beter met me. Ik ben veel afgevallen en voel me nog wel zwakjes en moe, maar dat is heel normaal”, aldus Yolanthe. Laten we hopen dat de beauty dus snel weer helemaal de oude is!

Stay safe

Ten slotte sluit ze haar berichtje af met een stukje gratitude. “Ik ben dankbaar dat ik me weer beter voel. En wens iedereen die ziek is heel veel liefde en kracht toe”, schrijft ze. En de belangrijkste boodschap? “Bescherm jezelf en stay safe!”

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook