Win! 5x SodaStream Pride Edition

Ontdek de Pride-video met Laverne Cox en maak kans op een limited edition SodaStream!

Lees ook

De Pride Amsterdam gaat weer van start! Speciaal daarvoor brengt SodaStream een animatiefilm én een limited edition bruiswatertoestel uit, die binnenkort in jouw keuken kan staan.

Rainbow Story

'Rainbow Story' is de naam van de video, waarin niemand minder dan de Emmy-genomineerde actrice en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox is te zien.

In de film speelt Laverne de hoofdrol als superheldin en worden we meegenomen door belangrijke momenten in haar leven. De film begint met een live-action scène en gaat over in animatie terwijl Lavernes verhaal zich ontvouwt. We zien de actrice evolueren van een kind met veel uitdagingen op haar pad tot de sterke vrouw die ze vandaag is. Ze neemt deel aan belangrijke mijlpalen voor LGBTQI+-rechten en viert haar persoonlijke successen, waarvan sommige een primeur waren voor de transgemeenschap over de hele wereld. De video laat de kijkers achter met een belangrijke boodschap van Laverne, die mensen aanmoedigt hun eigen regenboogverhaal met trots te delen. Neem alvast een kijkje:

Win! SodaStream ‘Rainbow Box’

Naar aanleiding van Pride Amsterdam in augustus brengt SodaStream ook de limited edition ‘Rainbow Story’-box uit. Het pakket omvat een gestroomlijnd matzwart bruiswatertoestel, een unieke herbruikbare fles met kleurrijk draagkoord, en zes regenboogstiften om persoonlijke pride-verhalen te schrijven of te tekenen op het toestel. Extra speciaal: de Rainbow Story-box is niet te koop, maar uitsluitend te winnen.

Beau Monde mag 5x deze limited edition SodaStream t.w.v. €99,95 weggeven. Wil jij kans maken? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. Winnaars ontvangen bericht.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: SodaStream

Laatste nieuws

Zie ook