Huh? Is de Hertogin van Sussex langs de plastisch chirurg geweest?

Meghan beweert al jarenlang dat er nog niet gesleuteld is aan haar lichaam.

Heeft Meg recent een bezoek gebracht aan de lokale plastische chirurg?

Volgens verschillende plastische chirurgen is de hertogin van Sussex toch meerdere keren onder het mes gegaan én zou ze nog een flink verlanglijstje hebben die ze afgevinkt wil zien. Waarom? Het proberen aftroeven van haar schoonzus, Kate Middleton, volgens insiders. “Ze doet er alles aan om jonger te lijken dan haar royal schoonzus.”

Hoewel Meghan al jarenlang beweert dat er nog niet gesleuteld is aan haar lichaam, maar na haar videoboodschap voor het CNN-programma 'Heroes TV' blijkt haar stelligheid anders vermoeden. “Het lijkt erop dat ze een neuscorrectie heeft gekregen. En niet te vergeten: botox. Veel botox. Kijk eens hoe waanzinnig glad haar voorhoofd is.” Ook plastisch chirurg dr. Anthony Youn uit Michigan vertelde eerlijk zijn mening in de Britse tabloid Star. “Het puntje van haar neus is een stuk smaller en verfijnd, én meer naar boven gelift dan in haar tienerjaren.”

© CNN, Heroes TV

Dr. Anthony vermoedt ook dat Meghan een borstvergroting heeft gedaan en dat de voormalige actrice nieuwe tanden heeft en fillers in haar wangen. “Het is lastig om vast te stellen”, zegt de arts, die de transformatie van Meghan ’subtiel, maar effectief’ noemt. “Het is goed gedaan, zonder excessen.” Meghans vermoedelijke (!!) plastische ingrepen zijn volgens ingewijden het gevolg dat de voormalige actrice vroeger werd afgerekend op haar looks. “Casting directors vertelden haar dat ze dunner of sexyer moest zijn. Als je dat jaar in, jaar uit te horen krijgt, doet dat iets met je zelfbeeld. Meghan barstte geregeld in tranen uit na audities, omdat mensen zo wreed waren.”

Bron: CNN, Star, Het Laatste Nieuws | Beeld: BrunoPress, CNN

Laatste nieuws