Zó zag Meghan Markle eruit met krullen

Zo hebben we de Duchess niet eerder gezien!

Lees ook

Meghan Markle is niet altijd door het leven gegaan met haar golvende haren of signature knotje. Een foto uit de oude doos laat zien dat de hertogin van Sussex vroeger prachtige krullen had.

Krullen in het paleis

Toen bekend werd dat de relatie tussen Suits-actrice Meghan Markle en prins Harry serieuze vormen begon aan te nemen, vierde de Amerikaanse presentatrice Kamie Crawford de komst van een nieuwe royal met een kiekje uit het archief. Kamie hoopte destijds vurig dat Meghan haar natuurlijke krullen zou gaan dragen in het paleis. “Ik start een petitie om Meghan een fresh wash te laten dragen en door het paleis te lopen”, schreef ze op Twitter bij een foto van Meg met een prachtige bos krullen. De petitie heeft Meghan niet onder ogen gekregen, want wij kennen haar alleen maar met haar golvende lokken of karakteristieke knotje.

Uit de oude doos

Kamie deelt een foto van een jeugdige Meghan naast een recenter kiekje én een foto van de ex-actrice/hertogin als ze ergens in de twintig is (klik om te vergroten). Stunning!

Eerder vingen we ook al een glimp op van een jongere Duchess toen een filmpje waarin de 11-jarige Meg zich inzet tegen seksisme in tv-reclames opnieuw viral ging. Bekijk de video hier.

Bron: The List | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook