Dit is de favoriete lippenstift van Meghan Markle – en hier kun je ‘m kopen

Op haar trouwdag droeg ze dan weer een andere lippenstift.

Meghan Markle ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Diverse mode- en beautyliefhebbers zien de hertogin als heuse stijlprinses en laten zich dan ook graag inspireren door de voormalig actrice. Heb je je weleens afgevraagd met welke lipstick Meghan haar lippen stift? Wij hebben het antwoord voor je.

Liplook

Meghan weet met haar stralende make-uplooks keer op keer de show te stelen. Niet zo gek dat velen zich dan ook dezelfde glow als de hertogin willen aanmeten. Onlangs onthulde Megs goede vriend en tevens haar visagist, Daniel Martin, dat de voormalig actrice dol is op de Dior Face & Body Foundation. Hij deed dan ook uit de doeken dat dit de foundation was die Meghan op haar trouwdag droeg.

Enfin, nu zijn we er ook achter welke lippenstift Meghan op haar grote dag droeg. Daniel zou met Vogue Paris hebben gedeeld dat de voormalig actrice de Truly Kissable Lip Crayon van Honest Beauty droeg in de kleur Chestnut Kiss. De liplook werd afgemaakt met een beetje Lip Glow van Dior in de kleur Coral.

Favoriete lippenstift

Toch zouden bovengenoemde lipsticks niet standaard in de make-uptas van Meg zitten. Naar verluidt is de Matte Revolution lipstick in de kleur Very Victoria van Charlotte Tilbury de favoriete lippenstift van Meghan. Deze bruin-roze kleur is elegant en past bij elke gelegenheid.

Voor Meghans favoriete lippenstift hoef je overigens niet diep in de buidel te tasten. Dit exemplaar bemachtig je voor €32 via de webshop van Charlotte Tilbury.

Matte Revolution – Very Victoria €32

Bron: Woman and Home | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws