De nieuwe looks van Sex and The City: grijze uitgroei en mode à la Máxima

De eerste beelden van de SATC-reboot zijn binnen!

Lees ook

Koningin Máxima, koningin Letizia en Carrie Bradshaw hebben meer met elkaar gemeen dan je denkt, schrijft de Spaanse pers.

Nieuwe beelden

De opnames van And Just Like That, het langverwachte vervolg op Sex and The City, zijn in volle gang. En, trendsetter als Carrie Bradshaw nog altijd is, alle ogen zijn daarbij gericht op de nieuwe looks van Sarah Jessica Parker en de andere hoofdrolspeelsters.

Royal style

'Carrie' heeft nog immer haar eigen stijl, maar toch durft de Spaanse Vanity Fair een bruggetje te maken naar de fashionkeuzes van koningin Letizia en koningin Máxima (en wij zien er ook wel wat hertogin Meghan in terug). In een van de eerste beelden draagt Carrie een iconische overhemdjurk van Carolina Herrera, zoals Letizia en Máxima hem ook hebben gedragen: met fel kleurtje, brede ceintuur en classy pumps.

Koningin Máxima bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje, juni 2021. Beeld: BrunoPress

De parelketting van SJP verwachten we ook nog wel bij Máx, de ceintuur met studs is meer iets voor Amalia.

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker & Cynthia Nixon on set. Beeld: BrunoPress.

Charlotte (Kristin Davis) werd ook op de set gezien met een japonnetje dat niet zou misstaan bij een royal aangelegenheid – we denken aan de witte jurk die Máxima op de eerste dag van het staatbezoek droeg – Kristins filmkinderen werden al gespot in het door royals zo geliefde Oscar de la Renta.

Beeld: BrunoPress.

Maar vernieuwend blijven de nieuwe SATC-looks ook. Máxima zullen we niet snel zien met een over een overhemd gedrapeerde jurk (bovendien staat er een enorme panterkop op de achterkant van Carrie's blouse, die komt de koninklijke garderobe niet in).

Beeld: BrunoPress.

Au naturel

Nog iets waarmee we de royals (nog) niet hebben gezien, maar wat de And Just Like That-actrices inmiddels omarmen, zijn hun grijze lokken. Miranda (Cynthia Nixon) gaat voor volledig zilver terwijl Sarah Jessica Parker het bij zilveren roots houdt. Er zijn duidelijk 15 jaar voorbijgegaan sinds we de personages van de serie voor het laatst zagen, maar de tijd staat ze prachtig!

Photograph by Courtesy of HBO Max

Bron: Vanity Fair ES, People | Beeld: Brunopress, Courtesy of HBO Max

Laatste nieuws

Zie ook