Dit attente cadeau gaf Camilla aan Kate op haar trouwdag

De hertogin van Cornwall dacht goed na over het prachtige cadeau.

Hoewel Camilla in eerste instantie zo haar twijfels had over de relatie van William en Kate, is ze inmiddels groot fan van de hertogin van Cambridge. Naar verluidt zou de hertogin van Cornwall dan ook veel tijd en aandacht gestopt hebben in het vinden van het perfecte huwelijkscadeau voor Kate.

Trouwdag

Hoewel het inmiddels zo’n tien jaar geleden is dat Kate en William elkaar het jawoord gaven, houden we ons nog steeds bezig met details over deze speciale dag. Zo zou Camilla Kate in 2011 een prachtig gouden armbandje hebben gegeven als huwelijkscadeau. Hoewel het een van de favoriete juwelen van Kate zou zijn, draagt ze 'm sinds 2011 niet meer in het openbaar.

Kate werd tijdens Wimbledon 2011 voor het laatste gespot met de armband. Het sieraad heeft een bedel waarop twee letters ‘C’ gegrafeerd zijn, een referentie naar de namen Camilla en Catherine. Boven beide letters is een kroontje gegrafeerd. Naar verluidt staat het cadeau symbool voor de band die de twee door de jaren hebben opgebouwd.

Geen ideale partner

Hoewel Camilla en Kate nu prima met elkaar door een paleisdeur kunnen, leek dat vroeger wel anders te zijn. De vrouw van prins Charles was in eerste niet bepaald fan van Willams vriendin. Naar verluidt vond hertogin Camilla dat Kate te ver van prins William afstond, vooral door een gebrek aan typische royal interesses. “Ik hoorde dat Camilla niet zo dol was op Catherine“, herinnert ook royaltykenner Tom Quinn zich. “Ze jaagt niet, ze was niet erg geïnteresseerd in paardensport. Er was een te groot gat en William zou dat gaan merken.”

Want hoewel Kate uit een fortuinlijke familie komt, is ze niet in adellijke kringen opgegroeid. Tegenwoordig natuurlijk geen vereiste meer om met een toekomstige koning te trouwen, maar een voorsprong geeft het wel als je jaarlijks de Royal Ascot bij moet wonen en je vakanties bestaan uit jachtpartijen in Schotland.

Gelukkig is Camilla volledig bijgedraaid. “Je kunt wel zeggen dat Camilla haar later meer is gaan waarderen en ziet dat Catherine haar eigen solide deugden heeft”, aldus Quinn. De twee zouden elkaar nu juist ook vinden in hun toekomstige rollen als echtgenotes van de koning én Camilla schijnt een geweldige stiefoma te zijn voor Kate's kinderen.

Bron: Woman and Home, The Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws