‘Er komt geen scheiding, want prinses Charlene zal haar kinderen nooit achterlaten’

Veel insiders laten zich de laatste tijd uit over het huwelijk van prinses Charlene en prins Albert.

Lees ook

Hoe zit het nu tussen prinses Charlene en prins Albert? De geruchtenmolen draait overuren en ook 'koninklijke bronnen' scheppen veel verwarring.

Bruiloftslied

In het openbaar verschijnen doet Charlene niet meer nu ze door ziekte al maandenlang in Zuid-Afrika verblijft. Maar via haar Instagram-account probeert ze te laten zien dat er, op een vervelende kaakholteontsteking na, niets aan de hand is. Sterker nog, de prinses van Monaco gebruikt sociale media om duidelijk te maken dat ze nog altijd dólverliefd is op haar Albert. Afgelopen week plaatste ze nog een video van een vriendin die haar bruiloftslied voor haar zong, om te laten weten dat ze nog altijd wegdroomt bij haar royal wedding.

Geen scheiding

Maar soms lijkt Charlene de enige die nog gelooft in haar huwelijk. Speculaties dat de prinses bewust zo lang wegblijft van huis, zijn er genoeg. “Ze heeft eigenlijk niet de intentie om nog terug te keren”, zeggen bronnen van Paris Match. Volgens het Duitse Bunte is ze zelfs al naar huizen in Johannesburg aan het kijken. “Ze zat vol goede bedoelingen, maar ze voelde zich beoordeeld en onbegrepen [in Monaco]”, vertelt een vriendin van de prinses. “Dus ze houdt de deur gesloten om zichzelf te beschermen.” Aan People vertelt een 'bron dicht bij Charlene' dan weer dat het niet van een scheiding gaat komen. “Ze zal de kinderen nooit achterlaten”, is het argument. En die blijven, als troonopvolgers, voorlopig in Monaco.

Eigen woorden

Dan hebben we Charlene's eigen woorden nog. De voormalige zwemkampioen geeft steeds meer interviews, waarin ze de kans krijgt om alle roddels tegen te spreken.

“Ik mis mijn man, mijn baby's Jacqui en Bella en mijn hondjes ontzettend, maar ik kan het herstel van bot en membraan niet afdwingen. Dat kost tijd”, verklaarde ze onlangs. “Mijn dagelijkse gesprekken met Albert en mijn kinderen helpen me om de moed erin te houden, maar ik mis hun aanwezigheid enorm. Ik kan niet wachten tot we weer samen zijn.”

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook