Droom komt uit: Britt Dekker gaat hoofdrol spelen in nieuwe film 

Fantastisch nieuws voor de presentatrice.

Met de komst van Whitestar ging er al een grote wens in vervulling van Britt Dekker. Een film waarin haar paarden – haar grote liefde – centraal staan. Nu komt er nóg een droom uit, want er is een opvolger in de maak: Silverstar.

Hoofdrol

In Silverstar – zoals de tweede film gaat heten – zal Britt een veel grotere rol op zich nemen dan in Whitestar. De presentatrice vertelt aan Shownieuws dat ze in de eerste film vroeg om een zo klein mogelijke rol. “Acteren was tot voor kort niet echt mijn ding, omdat ik mezelf niet goed genoeg vind”, aldus Britt. Toch is daar inmiddels een hoofdrol! “Ik heb heel veel lessen gehad en inmiddels vind ik het wel heel leuk”, vertelt ze vol trots.

Waar Britt acteerlessen heeft gevolgd, moest tegenspeler Juvat Westendorp zich wagen aan paardrijlessen. Gelukkig zijn de twee inmiddels goed op elkaar ingespeeld. “Ik denk dat het wel gewoon meteen klikte”, aldus Juvat.

Droom

“Je hebt van die dromen, die je wakker houden. Als je van een droom een plan maakt kunnen ze uitkomen. Daar is dit er eentje van: voor de tweede keer een eigen bioscoopfilm maken”, schrijft Britt op haar eigen Instagram. De presentatrice en actrice is blij dat ze de film mag maken met een geweldige cast. “Waaronder Juvat die al zo snel, niet normaal goed, heeft leren paardrijden!”.

“Na het succes van Whitestar op Netflix mogen we er nu een schepje bovenop doen met Silverstar die straks in meer dan honderd bioscopen te zien is.”, aldus Britt. “Ik heb er heel veel zin in!”

Bron: Shownieuws, Instagram Britt Dekker | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws