WIN! Een overnachting in Hard Rock Hotel Amsterdam American (gesloten)

Feel like a Star (and sleep like a baby)!

Lees ook

Wil je swingend logeren in onze hoofdstad?

Beau Monde geeft in samenwerking met Hard Rock Hotel Amsterdam American deze week een nacht (inclusief ontbijt in het Café Americain) weg. Vul onderstaand formulier in en maak kans (enkel de winnaar krijgt persoonlijk bericht)!

Relax in stijl als een Rockstar

Vorig jaar opende Hard Rock Hotel Amsterdam American haar deuren. Het 4-sterren superior iconische art-nouveau hotel heeft 173 prachtige gerenoveerde kamers, een geweldig decor en met die kenmerkende luxe Hard Rock-voorzieningen ben je verzekerd van een rocksterwaardig verblijf. Bekijk de bijzondere memorabilia die het hotel tentoonstelt, de schoenen van Elton John en het jasje van Prince uit Purple Rain zijn enkele van de vele stukken.

Afkicken na een avondje stappen in Amsterdam doe je met de Rock Om® yoga in je kamer of raak je overtollige energie kwijt in de Body Rock® gym. Geniet van een cocktail tussen de sterren in de fameuze Bar Americain, zoals Slash van Guns N’ Roses en Amy Winehouse al eerder deden, of trek je terug op je kamer voor een goede jamsessie met een geleende Fender® gitaar of een Crossley platenspeler. Kortom, waan je als een echte rockster in het allereerste Hard Rock Hotel van Nederland!

hardrockhotel.com/amsterdam

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: Eden Hotels | Beeld: Hard Rock Hotel Amsterdam

Laatste nieuws

Zie ook