Hoogzwangere Maxime Meiland deelt prachtige foto met haar volgers

'Je straalt helemaal, zo mooi zwanger', klinkt het in de reacties.

Lees ook

Het einde van de zwangerschap is in zicht voor Maxime Meiland, die eind september al is uitgerekend. Op Instagram deelt de hoogzwangere blondine dan ook een prachtige foto van haar babybump.

Bijna uitgerekend

Het zijn duidelijk de laatste loodjes voor de Meiland-telg. “Nog heel eventjes wachten”, schrijft Maxime bij de prachtige foto van zichzelf. Op de foto zien we Maxime inclusief babybuik in een knalroze jurk. De pregnancy glow is duidelijk van Maximes gezicht af te lezen en ook haar volgers is dit niet ontgaan. “Je straalt helemaal, zo mooi zwanger” en “Je ziet er fantastisch uit”, klinkt het in de reacties.

Babynaam

Ondanks dat een zwangerschap behoorlijk wat stress met zich meebrengt, hoeven Maxime en daddy to be Leroy Molkenboer over de naam van het kindje niet meer na te denken. Onlangs vertelde Maxime namelijk via Instagram Stories dat Leroy de naam voor het aanstaande meisje heeft bedacht. “De naam hebben we al. Leroy heeft de naam verzonnen en ik moest in het begin wel even wennen”, wist Maxime onlangs te verklappen.

Een naam uitkiezen was volgens de beauty niet heel makkelijk. “We vonden het ook wel moeilijk hoor, een meisjesnaam”, stelt ze. Ook vonden de twee het belangrijk dat de naam een beetje zou passen bij de naam Claire. “Je wil natuurlijk ook dat de naam een beetje bij Clairtje past.” Wij zijn héél benieuwd!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook