Paleis bevestigt: prinses Charlene vier uur lang onder het mes

De prinses kijkt uit naar een snelle hereniging met haar familie.

Lees ook

Inmiddels verblijft prinses Charlene al ongeveer een half jaar om gezondheidsredenen in Zuid-Afrika, ver weg van haar familie in Monaco. Gisteravond heeft het paleis bevestigd dat ze een vier uur durende operatie moest ondergaan.

Operatie in Zuid-Afrika

De paar weken die prinses Charlene in haar thuisland wilde doorbrengen voor een liefdadigheidsmissie, zijn inmiddels uitgelopen tot een verblijf van bijna een halfjaar in Zuid-Afrika. “Ik zou hier oorspronkelijk zo'n tien à twaalf dagen zijn, maar toen kreeg ik ontzettend veel last van mijn oren en kwam ik er via mijn doktoren achter een vrij heftige holte-ontsteking te hebben”, vertelt Charlene.

Nu is de prinses hiervoor dus onder het mes geweest. De operatie heeft vier uur geduurd en moet ervoor zorgen dat haar oor-, neus-, en keelinfectie weer gaat liggen. De genezing zal nog even duren, en dus kan Charlene waarschijnlijk eind oktober weer naar huis vliegen.

Eindelijk samen

Hoewel boze tongen nog altijd beweren dat Charlenes verblijf in Zuid-Afrika te maken heeft met een gebroken huwelijk met prins Albert, hebben de royals dit zelf altijd ontkend. En nu laten ze weten binnenkort eindelijk weer met elkaar herenigd te worden. “Prins Albert en hun kinderen, kroonprins Jacques en prinses Gabriella zullen haar vergezellen terwijl ze herstelt”, liet de Palais Princier weten. Wij wensen Charlene in elk geval een voorspoedig herstel en veel beterschap toe.

Bron: Hello Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook