Prinses Charlene binnenkort herenigd met familie

Nog altijd kan de prinses niet terug naar Monaco.

Lees ook

Nog tot oktober moet prinses Charlene naar verwachting in Zuid-Afrika blijven, maar veel langer hoeft ze haar man en kinderen niet meer te missen. Die zullen Monaco komende tijd tóch verlaten om weer bij Charlene te kunnen zijn.

Goed verlopen

Afgelopen vrijdag moest Charlene voor de tweede keer onder het mes om een ernstige holte-ontsteking te laten behandelen. Vanwege haar gezondheidsproblemen verblijft de prinses van Monaco al maanden in Zuid-Afrika, waar ze eigenlijk maar een dag of tien zou blijven.

Prins Albert heeft laten weten hoe het nu met zijn vrouw gaat: “De operatie is goed verlopen, prinses Charlene is aan het uitrusten en we denken vol tederheid aan haar.” Maar het blijft niet bij denken, deze keer. People bevestigt dat Albert en de kinderen Charlene zeer binnenkort zullen opzoeken.

Eerste bezoek in maanden

In juni bezochten prins Albert en de royal tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella, de herstellende prinses Charlene in Zuid-Afrika. Dit bezoek was echter van korte duur, waarna het gezin videobellend verder moest. Door haar aandoening is Charlene zelf niet fysiek in staat om op het vliegtuig te stappen en naar Monaco terug te keren. Albert en de kinderen zouden op hun beurt niet huis en haard kunnen achterlaten vanwege hun royal duties en de langdurige reisbeperkingen. Volgens People zal het nu niet lang meer duren voordat Charlene haar tweeling weer in de armen kan sluiten. Hoelang Albert, Jacques en Gabriella in Zuid-Afrika zullen blijven, is niet bekend.

Ondanks alle medische tegenslagen is prinses Charlene nog niet vergeten waarom ze in eerste instantie naar Zuid-Afrika is afgereisd. De voormalige zwemkampioen zet zich in haar thuisland in tegen de jacht op neushoorns. Op Instagram laat ze zien dat haar campagne nog altijd in volle gang is, ondanks haar ziekbed.

Bron: People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook