Famke Louise over nare reacties op zwangerschap: ‘Geen woorden voor’

Onlangs maakte Famke bekend dat ze moeder wordt, maar daarna stroomden er niet alleen maar felicitaties binnen.

Lees ook

Afgelopen week maakten Famke Louise en haar lief Denzel Slager bekend dat ze samen een kindje verwachten. De felicitaties stroomden vervolgens binnen, maar het koppel kreeg ook heel wat heftige reacties op hun aankondiging. Famke bijt van zich af.

Reacties

“Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild. Love you, Denzel”, deelde de zangeres afgelopen woensdag op Instagram. Ook de aanstaande vader is in de wolken: “Ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou.”

Het koppel deelde een artistieke video waarin Famke haar mooie babybump laat zien. Op deze video en post ontvingen de tortelduifjes ontzettend veel lieve reacties en felicitaties, maar op social media verschenen ook behoorlijk wat lelijke berichten. “Weer een kind zonder pa”, “Jammer dat je geen geschikte moeder bent”, en “Zielig voor het kindje”, waren een aantal botte reacties.

Reactie Famke

En deze berichten zijn Famke niet ontgaan. “Echt ongelofelijk deze reacties hier”, reageert ze via Instagram. “Wensen dat het kindje een handicap krijgt en roepen dat de kinderbescherming het kind moet weghalen? Ik heb hier geen woorden voor.”

Gelukkig springen veel fans van de zangeres voor haar in de bres en steken ze haar een hart onder de riem. Zo deelt iemand: “Mijn maag draait ervan om als ik zie hoe verrot de mensheid kan zijn, zo vol haat. Ik hoop oprecht dat je door deze walgelijke reacties heen kan kijken, lieve Famke.”

Famke deelde deze reactie en schreef daarbij: “Wij kijken hier zeker doorheen en de mensen die deze reacties plaatsen worden geblokt en gaan er nooit meer vanaf. Wij bluffen niet.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook